- Vi hadde flere tilløp til sjanser

Og det var Eli Landsem fornøyd i 0-0-kampen mot England.

GODT FORNØYD: - Det var en meget godt gjennomført kamp av oss, sier Norges trener Eli Landsem etter 0-0 mot England på La Manga. 
Foto: Jon-Michael Josefsen, Scanpix
GODT FORNØYD: - Det var en meget godt gjennomført kamp av oss, sier Norges trener Eli Landsem etter 0-0 mot England på La Manga. Foto: Jon-Michael Josefsen, ScanpixVis mer

Eli Landsem får ingen enkel jobb når hun skal ta ut VM-troppen. I dagens kamp holdt Norge tett og spilte 0-0 mot England.

Landslagssjefen ønsker å prøve flest mulig spillere før hun skal ta ut troppen til VM-sluttspillet i Tyskland i sommer. Mot England hadde hun skiftet ut hele startoppstillingen fra seieren over Nederland torsdag.

- Det var en meget godt gjennomført kamp av oss. Vi slapp til to-tre målsjanser, samtidig som vi hadde flere tilløp til sjanser selv. Vi ble litt upresise, men jo flere kamper vi får på dette nivået, jo bedre vil det bli, sa Landsem til fotball.no.

Landsem mente England var en mye tøffere motstander enn Nederland.

- Vi greide å være aggressive, tette og tøffe i presset. Vi turte å spille ball. Det var et veldig pluss. Det er mange som viser at de har lyst til å være med videre, fortalte hun.

Landslagssjefen er fornøyd med det spillerne har vist under oppholdet på La Manga.

- Så langt har det vært helt topp. Vi har fått prøvd alle spillerne. Vi har øvd på presshøyder, vi har prøvd å spille oss ut, sa Landsem.

I februar er det Algarve Cup. Da skal også J19- og U23-landslaget spille på La Manga.

- Vi må diskutere med Jarl Torske (J19- og U23-landslagstrener) om hvem vi skal matche hvor. Det er viktig at alle får gode internasjonale matcher. Det er bedre at man spiller kamper for U23 enn å sitte på benken hos oss, mente Landsem.

(NTB)