Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi hadde ingen avtale

Det sier Ighalos agent. Brann klager på løftebrudd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Odion Ighalos agent nekter for at de hadde noen avtale med Brann. Og nå har Ighalo signert en femårskontrakt med Udinese.

- Odion ble bedt om å signere, men ga klar beskjed om at han ville snakke med familien først. Derfor har vi aldri hatt noen avtale, og jeg frykter ikke at vi skal straffes for å ha gjort noe galt, sier agent Atta Aneke til NRK.

- Men det er positivt at det blir kastet lys over saken, legger han til.

Ighalo har nå signert for italienske Udinese. Ifølge agenten er det en avtale Ighalo er godt fornøyd med. Han er også fornøyd med mottakelsen han fikk i klubben, selv om han ikke kommer til å spille for Udinese i den første halve sesongen.

Det er fordi en klubb bare kan kjøpe én spiller fra utenfor EØS-området i hvert overgangsvindu, og den kvoten har Udinese allerede fylt opp.

Derfor må Ighalo lånes ut til en annen klubb fram til neste overgangsvindu åpner i januar. Det er uvisst hvem det blir, men Torino skal ligge godt an. Torino spiller også i Serie A.

(NTB)

STRIDENS KJERNE: En nigerianske unggutt ved navn Odion Ighalo er mannen Brann ønsket som erstatter for Thorstein Helstad. Det fikk de ikke. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
STRIDENS KJERNE: En nigerianske unggutt ved navn Odion Ighalo er mannen Brann ønsket som erstatter for Thorstein Helstad. Det fikk de ikke. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer
image: - Vi hadde ingen avtale

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!