«Vi hadde jo bare munnsex»

BERLIN (Dagbladet): - Det er ikke mulig. Vi hadde jo bare munnsex. Slik skal Boris Becker (33) ha sagt til sine advokater da den eksil-russiske, svarte modellen Angela Erakova (33) hevdet at han var far til hennes datter Anna.

Ikke før hadde Boris betalt sin eks-kone Barbara (34) drøye 120 millioner kroner for lyn-skilsmissen i München mandag, før nye skandaler står i kø.

Russisk mafia skal ha brukt Angela som lokkedue. Hun skulle sørge for å bli gravid med Boris' barn, for at mafiaen deretter kunne presse tyskernes sportsidol for millioner. Det har det britiske detektivbyrået Pinkerton funnet ut, skriver den tyske avisa Bild.

Telefonavlytting

Pinkerton-detektivene har drevet telefonavlytting, skygging og til med plukket opp brukte bleier som Angela hadde kastet i en søppelkurv.

Celleprøver som ble gjort av funnene, skal ha fjernet enhver tvil om at Boris er Annas far.

Ni måneder gamle Anna er med sin lyse hud og rødblonde slående lik 16 måneder gamle Elias Balthasar, som er Boris og Barbaras yngste sønn.

Boris Beckers advokater møter Angelas jurister til et første rettsmøte i London 5. februar. Som svar på den russiske modellens krav om 10 millioner mark (41 millioner kroner) vil advokatene hevde at Angela har jobbet på oppdrag fra russisk mafiaen.

Råflørt

Hun startet en råflørt med Boris i kjendisklubben «Nobu» under Wimbledon-turneringen i juli 1999. Robert de Niro er en av eierne av Nobu. Under andre forsøk, fikk Angela napp.

I et vaskerom på hotellet «Metropolitan» ble det fart i sakene.

Etter at hun ble gravid, forsøkte Angela å presse Boris for titalls millioner mark for å holde munn.

Boris bøyde ikke av, men fortalte Barbara om sitt sidesprang.

- Men vi hadde bare oralsex, bedyrer tennisstjernen.

Og her er vi ved sakens mest fantastiske side. En medisinsk fagmann skriver i Bild at denne muligheten slett ikke kan avvises.

Sæd i beholder

- Dersom Angela innen ti minutter etter den fullbyrdede munnsexen, lyktes å spytte sæden over i en varm beholder, kan en gynekolog deretter ha overført sæden til Angelas livmor med kateter, skriver doktor Christoph Fischer.

«Var det sæd-tyveri?» spør Bild med krigstitler på sin førsteside.

Virile Boris har reist til Miami for å feire sjuårsdagen til eldstesønnen Noah Gabriel.

,Natta før avreisen fra Frankfurt tilbrakte han ifølge tyske aviser med den fargede tyske rap-dronningen Sabrina Setlur (27) _ Barbaras gamle venninne og den sannsynlige årsak til skilsmissen.