Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi hadde marginene med oss

Isaksen og Tobiasen avgjorde.

(Dagbladet.no): Sandefjord - Fredrikstad 2-0 (0-0)..

Fredrikstad dominerte i lange perioder i ettermiddagssola i hvalfangsbyen. Allikevel var det hjemmelaget som viste seg å være de mest effektive, og med to mål på fem minutter i andre omgang, tok de tre nye poeng.

63 minutter var spilt da Samuel Isaksen scoret de første målet. Etter litt klabb og babb i feltet fikk 24-åringen sklidd ballen inn bak Steinar Sørlie.

- Det var deilig å få en trepoenger igjen. Jeg føler vi har prestert godt de siste kampene, men ikke fått poeng, sa Isaksen til P4.

- Litt marginer har vi med oss. De har vi hatt mot oss i andre kamper, så jeg syns det er greit.

Dansk dynamitt

Som nevnt tok det bare fem minutter før den andre scoringa kom. Denne gang signert ved danske Ole Tobiasen.

Vertene fikk frispark på 18 meter, og alle ventet skudd fra Tommy Knarvik. Istedet skjøv midtbanemannen ballen ut til en umarkert Tobiasen på høyre, som fikk god tid til å løfte ballen opp i venstre vinkel.

SCORET: Samuel Isaksen jubler etter å ha gitt Sandefjord ledelsen 1-0. Foto: Scanpix
SCORET: Samuel Isaksen jubler etter å ha gitt Sandefjord ledelsen 1-0. Foto: Scanpix Vis mer

Matchvinner

Sandefjord-keeper Espen Bugge Pettersen har hatt en god sesong til nå, og i dag briljerte han igjen. Flere ganger i løpet av kampen reddet han laget fra baklengs.

Spesielt etter 16 minutter viste den 26 år gamle målvakta seg fram. Stjerneskuddet Tarik Elyounoussi fikk stå alene på fem meter og avslutte, men en feberredning fra Sandefjord-keeperen hindret scoring.

- Frustrerende

I tillegg til Bugge Pettersens redninger satte Fredrikstad ballen i treverket to ganger. En av dem i krysstanga fra Hans Erik Ramberg.

- Føles utrolig urettferdig, var Rambergs korte kommentar til Radio Fredrikstad etter kampen.

Også trener Knut Torbjørn Eggen var oppgitt etter kampslutt.

- Det er litt frustrerende å stå på sidelinja og ikke kunne gjøre noe med det konkrete som skjer foran målet til Sandefjord.

- Alt i alt synes jeg vi spillemessig leverer en relativt god kamp. Men nå er det fortsatt sånn at det er målene som teller i fotball.


Din mening:
Fredrisktad sliter med å score på bortebane. Hva bør gjøres?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling