- Vi hadde noen problemer den siste kvelden

Men Bellamy kan spille mot Barcelona.

BARCELONA/OSLO (Dagbladet.no): Etter sjokkmeldingene om at Craig Bellamy skal ha slått til John Arne Riise med en golfkølle, mens andre Liverpool-spillere gikk berserk på utsida, har en hel fotballverden ventet på den offisielle versjonen av hva som skjedde.

Den har foreløpig ikke kommet. Derfor knyttet det seg stor spenning til dagens pressekonferanse foran morgendagens mesterligamøte mellom Barcelona og Liverpool.


- Vi hadde en fantastisk treningsleir, vi trente veldig bra. Men vi hadde noen problemer den siste kvelden, innrømte manager Rafael Benitez da han uttalte seg for første gang siden søndagens pressemelding.

Bellamy aktuell for spill 

Den spanske sjefen gjentok at syndebukkene vil bli straffet, men sa samtidig at Craig Bellamy er aktuell for spill mot Barcelona.

- Dere vet at vi skal gjøre noe, spillerne bestemmer. Men dagen etter problemet, så forsto de alvoret, sier Benitez.

At alvoret - for seint, men sikkert - har sunket inn, bekreftet en angrende reservekeeper Jerzy Dudek tidligere i dag.

Skyldfri spillerrepresentant

FØLGER MED: Jerzy Dudek (t.v.) var en av Liverpools bråkebøtter i Portugal, og manager Rafael Benitez understreker at alle vil bli straffet. Foto: MURAD SEZER/AP/SCANPIX
FØLGER MED: Jerzy Dudek (t.v.) var en av Liverpools bråkebøtter i Portugal, og manager Rafael Benitez understreker at alle vil bli straffet. Foto: MURAD SEZER/AP/SCANPIX Vis mer

Den eneste spilleren som garantert ikke blir straffet, er Jamie Carragher, som ikke var til stede i Vale do Lobo da bråket skjedde.

Derfor var det sjølsagt ham Liverpool - som har vært opptatt av å si minst mulig - sendte til kveldens pressekonferanse.


- Det er ikke så mye jeg kan si om dette, for jeg var der ikke, konstaterte den ellers så frittalende Carragher kort.