Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Vi hadde sjel og brydde oss om Vålerenga. I dag er spillerne der for penger. De har ingen stolthet

Vill i blikket, og med turkis superundertøy, representerte Erik Foss Vålerenga-sjela på 70 og 80-tallet. I dag har han problemer med å kjenne igjen klubben.

EN EKTE BOHEM: Erik
Foss (foran) representerer en
av de siste bohemene i Vålerenga.
Her i duell med Lillestrøms
Erik Solér på Bislett
på begynnelsen av 80-tallet.
FOTO: JACQUES HVISTENDAHL
EN EKTE BOHEM: Erik Foss (foran) representerer en av de siste bohemene i Vålerenga. Her i duell med Lillestrøms Erik Solér på Bislett på begynnelsen av 80-tallet. FOTO: JACQUES HVISTENDAHL Vis mer

- Jeg har sagt det hele tida: For å vinne en fotballkamp, trenger du elleve spillere. Og det finner du i Oslo-området, sier Erik Foss (61) til Dagbladet.

- I dag henter Vålerenga inn svensker og andre utlendinger. Det kan godt være de har følelser for klubben, selv om de kommer fra Kongo eller Nigeria. Men først og fremst er de der på grunn av pengene. Da jeg spilte, ville publikum se på Fosser'n og andre spillere fra nærområdet. Det var folk de hadde et forhold til. Vi brydde oss om Vålerenga. Det var sjel. Nå er det ingen stolthet igjen.

Foss snakker så det ljomer i veggene. Et Vålerenga i fritt fall har satt fyr på engasjementet. Fire kamper, ett mål, null poeng og tabellbunn. Så presset er situasjonen, at trener Kjetil Rekdal ga spillerne munnkurv denne uka.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

GRATIS*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE GRATIS* Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?