FOR GODE: Nicklas Bendtner og Danmark var for gode for Norge. Bendtner scoret to mål. Foto: EPA / Liselotte Sabroe
FOR GODE: Nicklas Bendtner og Danmark var for gode for Norge. Bendtner scoret to mål. Foto: EPA / Liselotte SabroeVis mer

- Vi hang ikke sammen, vant ingen dueller

Drillo skuffet over den norske innsatsen.

KØBENHAVN / OSLO (Dagbladet): • Danmark - Norge 2-0

Norge ble utspilt i et fullsatt Parken, og drømmen om et EM-sluttspill neste sommer virker å være knust.

Egil «Drillo» Olsens menn gjorde en dårlig førsteomgang, og lå under med 2-0 til pause.

- Vi gjør en dårlig kamp og taper fortjent. Litt paradoksalt at vi var i ferd med å komme inn i kampen da Danmark scorer sitt første mål. Det var et mål vi normalt ikke slipper inn, men da vi får et mål imot også rett før pause så ble det vanskelig, sier «Drillo» etter kampen.

Hang dårlig sammen I den andre omgangen måtte Norge gå mer offensivt til verks, men mot ballsikre dansker var det lite som hjalp.

- Andreomgangen ble litt Hawaii, vi tok sjanser og hang ikke sammen. Mitbaneleddet funka dårlig i første omgang, og det gjorde forsvaret også. Vi hang ikke sammen, vant ingen dueller. Det er det som er mest skuffende, sier Drillo.

- Jeg har ikke lyst til å gå inn på enkeltspillere, men midtbaneleddet hang dårlig sammen. Håvard lå litt for høyt i den første omgangen, men det var den totale midtbanen som ikke fungerte.

Ville ikke bytte for tidlig De norske supporterne ropte på bytter, og spesielt John Carew. Men selv om Carew til slutt kom inn hjalp det lite. Norge skapte ikke en eneste mulighet i den andre omgangen.

- Du kan ikke bytte tre mann for tidlig, vi kan ikke risikere å avslutte med ti mann. Vi var relativt dristige som gjorde alle byttene med 25 minutter igjen.

SLUKØRET I GARDEROBEN: Egil Drillo Olsen og Mohammed Abdellaoue går i garderoben etter å ha tapt 2-0 i Parken. Foto: Erlend Aas / Scanpix
SLUKØRET I GARDEROBEN: Egil Drillo Olsen og Mohammed Abdellaoue går i garderoben etter å ha tapt 2-0 i Parken. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer

- Hvordan føles det nå? spurte en journalist.

- Hva tror du da? Det er «jævlig trivelig». I dag var vi ikke gode nok, det er ikke så mye mer å si enn det, svarte han motvillig.

- Hva vil du si til de fem tusen norske supporterne som har tatt turen ned hit, hatt troa og brukt masse tid og energi - og så skaper vi én sjanse?

- Jeg tror ikke jeg kommer til å snakke med dem, for å være helt ærlig, sier Drillo på Dagbladets spørsmål.