Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi håper han blir framtiden for klubben

Victor Moses er klar for Chelsea.

TIL STAMFORD BRIDGE: Victor Moses går fra Wigan Athletic til Chelsea. Foto: SCANPIX/AP/Clint Hughes
TIL STAMFORD BRIDGE: Victor Moses går fra Wigan Athletic til Chelsea. Foto: SCANPIX/AP/Clint Hughes Vis mer

Chelsea fullførte kjøpet av Wigan-vingen Victor Moses (21) fredag kveld. Mesterligamesteren ble også enig med spilleren om hans personlige avtale.

Legesjekken hos Chelsea gikk i tillegg prikkfritt, og dermed gikk også overgangen i boks. Wigans manager fikk ros av Chelsea-kollegaen da avtalen endelig ble klar.

- Han har gjort en strålende jobb med denne spilleren siden han hentet ham. Han har virkelig utviklet ham, sa Chelsea-manager Robert Di Matteo, før han beskrev sin nye spiller nærmere:

- Han hadde en veldig god fjorårssesong, og forhåpentlig kan vi fortsette utviklingen hans. Han kan spille på begge vingene, og gir bredde til laget. Han er en god dribler, har fart og er sterk. Vi har prøvd veldig hardt å få denne spilleren hit. Han er ung og vi håper han blir framtiden for klubben.

Fire bud på Moses er tidligere blitt avvist av Wigans styreformann Dave Whelan. Sistnevnte ertet på seg Chelsea tidligere i sommer da han snakket offentlig om forhandlingene i et forsøk på å presse opp prisen for kantspilleren. Trolig endte prislappen for Moses på rundt 83 millioner kroner (9 millioner pund).

21-åringen var spilleren som gjennomførte flest vellykkede driblinger i engelsk eliteserie forrige sesong, det til tross for at han spilte for en klubb som lenge slet i bunnstriden.

Moses er født i Nigeria, men kom til England som elleveåring. Han har spilt for aldersbestemte landslag i England helt opp til U21-nivå. Tidligere i år valgte han å spille A-landslagsfotball for fødelandet. Etter debuten for Nigeria mot Rwanda i februar, har han totalt fått tre kamper.

- Chelsea er henrykt over å kunne offentliggjøre overgangen til Victor Moses fra Wigan Athletic, skrev Chelsea på sine nettsider da de bekreftet handelen fredag kveld.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media