- Vi har aldri vært bedre

ULLEVAAL (Dagbladet): - Vi har et bedre landslag enn noen gang, og har aldri spilt mer offensivt mot et så godt lag. Derfor var tapet i går utrolig surt, sier landslagskaptein Henning Berg (31) til Dagbladet.

Med to poeng på tre kvalifiseringskamper, er VM-håpet kraftig redusert.

- Denne høsten har vært spesiell, med masse sjanser og lite mål. Viljen og innsatsen i laget er upåklagelig. Men vi er for tamme på egne dødballsituasjoner. Med 7- 3 i sjanser er det også for dårlig at vi ikke scorer, sier Henning Berg.

Frustrerende

Han nekter å tro at Norge vil ryke ut i VM-kvalifiseringen.

- Selv om det blir tøft, er det klart vi har sjansen. Nå må vi gjøre jobben i de sju kampene som gjenstår. I går lå vi høyt og presset på i mesteparten av kampen. Da er det frustrerende å ikke få resultater, sier Henning Berg.

Selv om Norge dominerte spillemessig, var det skrikende mangel på kantspill.

Ikke kantspill

- Det er også noe vi må prøve å forbedre. Men vi har ikke hatt gode vinger så lenge jeg har spilt på landslaget. Kanskje med unntak av Mini, sier Henning Berg.

Etter at stjernespissen Andrej Sjevtsjenko (24) hadde satt inn 0- 1-målet, ble det mest pumping av lange baller og kriging.

- Slik blir det ofte i pressede situasjoner. Alle prøvde det de kunne. Hadde dette vært for fire- fem år siden, ville vi vært feige og satset på kontringer. Nå tør vi å stå høyt også mot de gode lagene. Bare så utrolig surt at uttellingen ikke står i forhold, sier en skuffet Henning Berg til Dagbladet.

SKUFFET:</B> Lagkaptein Henning Berg ruslet skuffet av banen. Han følte tapet ekstra bittert ettersom han mener Norge faktisk er bedre enn noen gang.