- Vi har allerede vunnet Premier League

Didier Drogba har lært av sjefen.

(Dagbladet.no): Chelseas manager Jose Mourinho er kjent for å være sikker på seier, men nå overgår eleven Didier Drogba sin sjef.

Chelsea ligger på toppen av tabellen med seks poeng ned til Manchester United. Og har elleve kamper igjen å spille.

- Alle vet at vi nå er seks poeng foran United, med en kamp til gode. Hvis vi vinner hengekampen, blir det ni poeng, sier Drogba.

Før han trekker en svært tidlig konklusjon i fotballsammenheng.

- Vi har allerede vunnet tittelen. United kan ikke ta oss igjen, sier Dider Drogba til Daily Mirror.

Og grunnen til det er svært enkel, ifølge Drogba.

- I år er vi det beste laget. Både United og Arsenal spiller god fotball, selvfølgelig. Men vi er det beste laget.

I 1997 ledet Newcastle Premier League med fire poeng 2. mars - to poeng mindre margin enn det Chelsea har nå. Også Newcastle hadde da en kamp til gode på Manchester United, men da sesongen gikk mot slutten kom United fryktelig bakfra og vant tilslutt med fire poengs margin.

Men Chelseas spillere snakker ikke om å tape, de snakker om å vinne og bli med på at Chelsea ikke bare vinner ligacupen som de gjorde på søndag. Og å bli med på at Chelsea blir det store laget i engelsk fotball i mange år framover.

- Ligacupen var bare starten på det vi vil se. Nå skal vi bygge videre på det. Alt er i våre hender og vi skal gjøre vårt beste, sier Chelseas kaptein John Terry.

- BARE STARTEN: Didier Drogba (t.h.) og John Terry feirer ligacuptittelen på søndag. Men det kommer flere titler, det er de sikre på.