- Vi har bedre spillere

Ronaldinho ser ingen grunn til å frykte Michael Owen og David Beckham.

Den verbale oppvarmingen til Brasil-England er for lengst i gang. Mye handler om Englands David Beckham og Michael Owen og Brasils R'er - Rivaldo, Ronaldo og Ronaldinho.

Men sistnevnte ville ikke snakke om England-stjernene etter Belgia-kampen i går.

- Vi bryr oss ikke om spillere som David Beckham og Michael Owen fordi vi har bedre spillere i troppen vår, sier Ronaldinho.

Frisparkduellen mellom Beckham og Roberto Carlos har også blitt et tema. Brasil-keeper Marcos ser likevel ingen grunn til at nattesøvnen ødelegges av den grunn.

- Vi vet om Beckham og at han har en god høyrefot, men vi har spillere som er bedre, sier Marcos til The Sun.

- Respekt for England

Brasil-veteran og kaptein Cafu derimot innrømmer at Owen og Beckham kommer til å bli et samtaleemne i brasseleiren fram mot fredagens kvartfinale.

- Vi bryr oss like mye om Owen og Beckham som de gjør om Ronaldo, Rivaldo og Ronaldinho, sier Cafu.

Rivaldo gjorde et praktmål mot Belgia i går, og han innser at Brasil må spille bedre enn i åttendedelsfinalen for å stoppe England.

- England er et lag med tradisjoner. Vi har respekt for dem. De har gjort det veldig bra. De slo Argentina. Det imponerte oss etter det de gjorde i kvalifiseringen, sier Rivaldo.

- Godt forsvar

I motsetning til Ronaldinho setter han et utropstegn bak navnene Beckham og Owen.

- I Owen og Beckham har de to helt spesielle spillere. Men forsvaret vårt er godt nå - og er i stand til å stoppe Owen, sier Rivaldo.

Det siste vil ikke alle som så Begia-kampen uten videre være enig i. Marc Wilmots skapte mye trøbbel for Brasil-forsvaret.

Juninho, som tidligere spilte i Middlesbrough, er redd Owen kan bli en trussel for Brasil.

- Vi må passe godt på. I Michael Owen og Emile Heskey har de mer kvalitet på topp enn Belgia. Owen er farlig. Han blir bedre for hver kamp og jeg håper han ikke spiller bra mot oss, sier Juninho.

Han er ikke overrasket over at England har tatt seg til kvartfinalen.

- De har ikke overraket meg i det hele tatt. England har spilt bra. Det blir en tøff kamp for oss.

Stjernefrykt eller ikke. Rivaldo er sikker på én ting:

- Jeg er sikker på at vi vinner og går til finalen.

GOD SELVTILLIT:</B> - Vi vinner og kommer til finalen, sier Rivaldo foran England-kampen. Foto: SCANPIX/REUTERS/Paulo Whitaker