- Vi har de tøffeste kampene

Men både Ruud van Nistelrooy og Ole Gunnar Solskjær gleder seg.

Manchester United knuste Fulham 3-0 etter et hattrick av van Nistelrooy i helga. Ligaledelsen varte bare ett døgn til Arsenal slo Everton og sikret seg luken på to poeng igjen.

Det knuser ikke optimisten på Old Trafford, der United-gutta også har Champions League-matcher med Real Madrid i sikte framover.

- Nå skal vi komme tilbake fra landskamper og da venter tre helvetesuker på oss. Men de er også de tre beste ukene i sesongen. Alle er opprømte, selv om vi forstår at det blir et vanskelig program, sier van Nistelrooy til Manchester Evening News.

Nederlenderen tror Arsenal har dummet seg ut ved å være kjepphøye før ligainnspurten.

- Vi skal til Arsenal, og de har et tett lag så det blir hardt. Men de har også lagt press på seg selv, og merker det nå. Hvis du sier «vi skal vinne trippel» og «vi skal ikke tape én kamp» trenger ingen andre å legge på press på deg. Derfor behøver ikke vi det, sier spissen.

United møter Newcastle og Arsenal borte, pluss hjemmekamp mot Liverpool i ligaen framover.

- Vi har de tøffeste kampene, men vi er alle på topp nå, så dette kan vi klare, sier van Nistelrooy.

Uniteds kampprogram

5. april: Liverpool (h)

8. april: Real Madrid (b)

12. april: Newcastle United (b)

15. april: Arsenal (b)

19. april: Blackburn Rovers (h)

23. april: Real Madrid (h)

Også Ole Gunnar Solskjær er spent foran de tre neste ukene.

- Vi føler oss sterke og klare for det harde programmet som kommer, uten å være for selvsikre. Vi vet at vi må være ydmyke og prestere opp mot vårt aller beste i hver kamp som kommer. April blir en fantastisk fotballopplevelse for alle som er involverte i Manchester United og jeg gleder meg veldig, skriver Solskjær på sin hjemmeside.

  • Arsenal-kaptein Patrick Vieira sier i dag det er en repetisjon av fjorårets «The Double» som er målet framover. - Vi må bare tro på oss selv. Jeg vet vi er gode nok til å vinne ligaen - og FA-cupen selvfølgelig, sier Vieira.

    (Dagbladet.no)

SPISSDUO:</B> Ole Gunnar Solskjær og Ruud van Nistelrooy er begge spente foran sesonginnspurten.