- Vi har den beste angrepsrekka

Martin Jol mener hans menn har alt.

(Dagbladet.no): Stjernene har aldri vært flere i Premier League. Spillere om Wayne Rooney, Didier Drogba, Fernando Torres og Carlos Tevez er bare noen stjerneangripere i det mange omtaler som verdens beste liga. Tottenham-manager Martin Jol mener likevel hans lag har det beste angrepet. «Vi har alt,» skal nederlenderen ha sagt til Daily Mail.

- Mange stjerner ikke et hinder

- Bent er en av de beste til å bryte ned forsvar, Berbatov er et fantastisk oppspillspunkt, Keane er en av de mest komplette, og Defoe er blant de dyktigste avslutterne.

- Tidligere har jeg sett på Andy Johnson og Henri Camara. De passet ikke hos oss, og jeg tenkte man kan ikke få alt. Men nå har jeg det, for første gang.

Årets mål i Tottenham er å kvalifisere seg for Champions League. Jol tror ikke at mange stjerneangripere vil skape murring når de ikke får spille.

- Det problemet har vi alle. Liverpool har fem spisser, men det er et luksusproblem. Jeg ser ikke på slikt som hindere.

- Noen overrasker alltid

Det som gjenstår for Jol er å finne ut av hvilken kombinasjon som fungerer best. I fjor var kombinasjonen Berbatov-Keane den mest populære hos manageren, som startet med de to i over en tredjedel av kampene. Men med Darren Bents ankomst fra Tottenham kan ingen si seg sikre på fast plass i Spurs-angrepet.

BEST?: Dimitar Berbatov (under) og Robbie Keane imponerte stort, og var Tottenhams mest brukte spisspar, i fjor. Med Jermain Defoe og nå også Darren Bent i bakhold er Londonlaget vel forspent foran på banen. Foto: BERTRAND LANGLOIS / AFP / SCANPIX
BEST?: Dimitar Berbatov (under) og Robbie Keane imponerte stort, og var Tottenhams mest brukte spisspar, i fjor. Med Jermain Defoe og nå også Darren Bent i bakhold er Londonlaget vel forspent foran på banen. Foto: BERTRAND LANGLOIS / AFP / SCANPIX Vis mer

- Vi har signert mange nye spillere i sommer, men hvis man ser på startelleveren er den omtrent uforandret, fortsetter Jol.

Tottenham åpner Premier League i morgen, mot Sunerland på Stadium of Light. Sist «the Black Cats» var i det ytterste selskap rykket de ned med rekordlav poengsum. Men Jol går ikke i fella og undervurderer Roy Keanes menn.

- I fjor var det Reading, og Wigan året før, noen sjokkerer alltid. Derfor blir jeg ikke overrasket om Sunderland presterer det samme.

Lovpriser Keane

Roy Keane har omtrent ikke gjort en feil etter at han tok over Sunderland i fjor, og Robbie Keane er full av lovord om sin tidligere landslagskollega.

- Han har alt det som skal til for å bli en toppmanager. Da jeg spilte med ham hadde han en slags aura rundt seg, og respekten til alle de andre spillerne.

Om Sunderland kan overraske, eller om Tottenham får den starten de trenger avgjøres når de to tjuvåpner Premier League klokka 13.45 i morgen.

- Vi har den beste angrepsrekka