- Vi har ei jente i hver havn

Pequeninos do Jockey er Norway Cups største jente-magneter.

EKEBERGSLETTA (Dagbladet.no): Norway Cup er sommerens fjerde store fotballturnering for spillerne på Pequeninos do Jockey.

De har allerede vunnet i Finland og kommet på 2. plass i Danmark - og underveis har de vunnet en hel del pikehjerter også.

For der Pequeninos ferdes, ferdes gjerne en skokk jenter. Noen er så ivrige at de står utenfor skolen brassene bor på og venter - ofte i timesvis.

Kjærester for en uke

Fernando, den laveste på G16-laget, mener å ha forklaringen.

- Det er fordi klubben er berømt. Dessuten liker utenlandske jenter brasilianere, musikken og dansingen, sier han.

- Stemmer det at noen står og venter på dere i skolegården?

- Ja, ja, ja. De står i skolegården og venter på at vi skal komme ut fra klasserommet. Flesteparten av oss får kjærester i løpet av sommeren. Kjærester for en uke, skratter Fernando.

DAMETEKKE: Der Pequeninos ferdes, ferdes gjerne en skokk jenter også. - Det er fordi klubben er berømt. Dessuten liker utenlandske jenter brasilianere, musikken og dansingen, mener brassene selv. Her står Ida Søby (17) og følger med. Alle foto: SIGVE KVAMME/DAGBLADET.NO
DAMETEKKE: Der Pequeninos ferdes, ferdes gjerne en skokk jenter også. - Det er fordi klubben er berømt. Dessuten liker utenlandske jenter brasilianere, musikken og dansingen, mener brassene selv. Her står Ida Søby (17) og følger med. Alle foto: SIGVE KVAMME/DAGBLADET.NO Vis mer

Da laget var i Dana Cup, var etterspørselen etter Pequeninos-t-skjorter enorm.

- Det var ei jente som tilbød å bytte en t-skjorte og BH\'en for å få tak i en, hevder Fernando og smiler sitt sleskeste smil.

Brassene er frampå

Torsdag spilte Pequeninos åttendelsfinale mot Odd Grenland. På sidelinja sto blant andre Ida Søby (17), Cathrine Olsen (16) og Signe Engelund (16). Og det var definitivt ikke bare fotballen som opptok trioen.

De spiller selv for Jømna/Heradsbygd fra Elverum, og møtte brassene på Dana Cup forrige uke. Men noe mer enn gode venner er de ikke, bedyrer Ida.

- De er gode venner. Men de er veldig frampå, går rett på sak og finnes ikke sjenert. Jeg tror det første de lærte på engelsk var «kiss me». I tillegg er de jo veldig gode i fotball. Det er dem vi er her for å se, erkjenner hun.

Trener Gilson ler så han rister når han får spørsmål om spillernes dametekke.

- Vi brasilianere er ikke sjenerte. Vi bare angriper! sier han.

- Vi har ei jente i hver havn

Og legger eplekjekt til:

- Det er det samme med spillerne mine som med seilere: De har ei jente i hver havn.

<B>HEISANN, SNUPPA:</B> Rett på sak og ikke sjenert. Sånn sjekker brasilianere damer på Ekebergsletta.
AVSKJEDSKLEM:</B> Etter 3-0-seier over Odd Grenland i åttendelsfinalen føler gutta i Pequeninos at de har gjort seg fortjent til en klem.
SJØLSIKRE: Pequeninos do Jockey har hell i både fotballspill og kjærlighet, skal vi tro Gilson (f.v.), Fernando og Marcos.