FORBANNET: Frankrikes lagkaptein Patrice Evra la ikke skjul på sin fortvilelse på pressekonferansen hvor det ble offentliggjort at Nicolas Anelka er hjemsendt fra VM. Ved han side er fotballpresident Jean-Pierre Escalettes. Foto: REUTERS/Charles Platiau
FORBANNET: Frankrikes lagkaptein Patrice Evra la ikke skjul på sin fortvilelse på pressekonferansen hvor det ble offentliggjort at Nicolas Anelka er hjemsendt fra VM. Ved han side er fotballpresident Jean-Pierre Escalettes. Foto: REUTERS/Charles PlatiauVis mer

- Vi har en forræder blant oss

Evra raser etter at Anelkas tirade ble lekket til pressen.

||| Frankrikes lagkaptein Patrice Evra ønsker å finne «forræderen» som fortalte om Nicolas Anelkas utskjelling av landslagssjef Raymond Domenech.

- Problemet vårt er ikke Anelka, det er forræderen vi har blant oss. Det er han som burde sendes hjem. Bare vi spillere og støtteapparatet vet hva som foregikk i garderoben, sa Evra lørdag.

Anelka ble sparket ut av VM-troppen og hjemsendt da han nektet å be offentlig om unnskyldning for å ha avvist instruksjoner fra Domenech ved å skjelle ham ut på det groveste i pausen i 0-2-tapet mot Mexico torsdag.

Avisen L'Equipe fortalte lørdag om hendelsen, med henvisning til en ikke navngitt kilde. Det er denne kilden Evra vil avsløre.

Han sier at han har sine tanker om hvem kilden er.

- Sikkert er det at det er en person som vil landslaget ille, sa han.

Evra sier at ordene Anelka brukte overfor Domenech ikke er helt korrekt gjengitt.

- Det var ikke nøyaktig de ordene, sa han.

(NTB)