Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi har en historie med problemer på tysk jord

Mourinhos menn med elendig statistikk.

MØTER DORTMUND: Real Madrid-trener Jose Mourinho liker ikke å spille i Tyskland, men i kveld møter han og Real Madrid Dortmund borte. Foto: AP Photo / Martin Meissner
MØTER DORTMUND: Real Madrid-trener Jose Mourinho liker ikke å spille i Tyskland, men i kveld møter han og Real Madrid Dortmund borte. Foto: AP Photo / Martin Meissner Vis mer

Real Madrid har elendig statistikk mot tyske lag. Trener José Mourinho gleder seg ikke til bortekampen mot Borussia Dortmund.

 - Vi har en historie for problemer når vi spiller på tysk jord. Vi har kun vunnet én gang her. Det er alltid vanskelige kamper mot gode lag, sier Reals portugisiske trener.

Lagene møtes i mesterligaen onsdag kveld. 23 ganger har Real Madrid spilt mot tyske lag på tysk jord. Det har gitt 16 tap og bare én seier, som kom for 12 år siden.

- Vi har tapt her tidligere fordi motstanderne alltid er veldig bra, og ikke på grunn av psykologiske problemer, mener Mourinho.

- Dette er en vanskelig kamp i en vanskelig gruppe. Dette er ikke en gruppe der du kan være videre etter tre kamper. Vi må bare sørge for at vi overvintrer i mesterligaen, sier Mourinho.

Real Madrid leder gruppe D med seks poeng, mens Dortmund på annenplass har fire poeng. Manchester City og Ajax er også med i gruppen. De står med henholdsvis ett og null poeng etter to kamper.

(NTB)