- Vi har en norsk spisskrise

Norges spydspiss med 360 strake minutter på benken.

NORGES SPISSHÅP: Joshua Kings prestasjoner mot England og Italia tidligere i måneden var oppløftende, men for klubblaget har ikke 22-åringen spilt ett eneste minut siden. Det skaper garantert hodebry for Norge-sjef Per-Mathias Høgmo foran de neste kvalikkampene.
Foto: Vegard W. Grøtt / Scanpix
NORGES SPISSHÅP: Joshua Kings prestasjoner mot England og Italia tidligere i måneden var oppløftende, men for klubblaget har ikke 22-åringen spilt ett eneste minut siden. Det skaper garantert hodebry for Norge-sjef Per-Mathias Høgmo foran de neste kvalikkampene. Foto: Vegard W. Grøtt / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 9. september startet Joshua King (22) landskampen mot Italia. Siden den gang har ikke Norges spisshåp spilt ett eneste minutt med klubbfotball.

- Jeg synes det er krise. Det er trist. Joshua var god mot Italia. Han fikk ikke hjelp, men ut ifra forutsetningene synes jeg han gjorde en god kamp. At han ikke spiller for Blackburn gjør ting enda vanskeligere for Per-Mathias Høgmo, sier Dagbladets fotballkommentator, Morten Pedersen.

I morgen tar Høgmo ut troppen til bortemøtet med Malta 10. oktober og Bulgaria på Ullevaal stadion tre dager senere. En gjennomgang av spilletiden til de norske spissene, som forhåpentligvis skal skyte oss til EM i Frankrike om to år, er dyster lesning.

Null minutt Etter to relativt oppløftende kamper mot England og Italia tidligere i måneden, var det mange som igjen lanserte King som Norges nye spisshåp. Problemet er at 22-åringen ikke har spilt ett eneste minutt for Blackburn siden - og det på Englands nest øverste nivå.

- Vi får håpe han spiller reservelagsfotball, er den eneste trøsten Pedersen finner i de harde fakta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer