- Vi har et stort potensial

Høgmo fornøyd dagen derpå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

MADRID (Dagbladet.no): En svært godt gjennomført omgang, og en omgang hvor Real Madrid-spillerne var fullstendig overlegne. Slik fikk Rosenborg-trener Per-Mathias Høgmo se både det gode og det mindre gode i et lag som fredeles er i utvikling.

- Hva lærte du av kampen i går, Høgmo?

- Jeg lærte at vi har et stort potensiale. Jeg så enkeltspillere så fram og vi var dyktige til å variere presshøyden. Vi er med i den kanskje tøffeste gruppa i Champions League, men vi gjør en god jobb.

- Samtidig lærte vi at dødballsituasjoner ofte avgjør kamper, særlig når de har så ekstremt dyktige spillere som David Beckham på laget, sier Høgmo til Dagbladet.no.

- Scorer mot VIF

Nå lar han hjemmekampen mot Real om snaue to uker ligge, og ser bare framover mot søndagens kamp mot Vålerenga i Tippeligaen. VIF leder serien, mens RBK fortsatt ikke er helt ute av nedrykksstriden.

- Tabellen ljuger ikke, men jeg synes vi har hatt en god progresjon i høst. Vi er gode borte og hjemme og står med 13 mål på de tre siste kampene. Jeg er sikker på at vi kommer til å skape sjanser og score mot Vålerenga.

Høyreback Michael Dorsin tror Rosenborg har gode sjanser i den kampen.

Skuffet over baklengsmål

- Det blir spesielt å spille foran et fullsatt Ullevaal. Jeg tror vi har gode sjanser fordi vi er i bedre form enn Vålerenga akkurat nå. Kampen blir nok jevn, tror svensken, som er irritert over forsvarsfeilene som ødela for Rosenborg i går.

- En ting hadde vært om alle Reals mål hadde vært som 4-1-scoringen. Med et sånt frispark, er det bare å gratulere. Men når vi slipper inn tre mål som vi burde kunnet unngått, da blir jeg skuffet.

IMPONERT: Mikael Dorsin (t.h.) var imponert over David Beckhams frisparkmål. De andre tre baklengsmålene mener svensken at RBK burde unngått.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer