- Vi har et stort potensial

Høgmo fornøyd dagen derpå.

MADRID (Dagbladet.no): En svært godt gjennomført omgang, og en omgang hvor Real Madrid-spillerne var fullstendig overlegne. Slik fikk Rosenborg-trener Per-Mathias Høgmo se både det gode og det mindre gode i et lag som fredeles er i utvikling.

- Hva lærte du av kampen i går, Høgmo?

- Jeg lærte at vi har et stort potensiale. Jeg så enkeltspillere så fram og vi var dyktige til å variere presshøyden. Vi er med i den kanskje tøffeste gruppa i Champions League, men vi gjør en god jobb.

- Samtidig lærte vi at dødballsituasjoner ofte avgjør kamper, særlig når de har så ekstremt dyktige spillere som David Beckham på laget, sier Høgmo til Dagbladet.no.

- Scorer mot VIF

Nå lar han hjemmekampen mot Real om snaue to uker ligge, og ser bare framover mot søndagens kamp mot Vålerenga i Tippeligaen. VIF leder serien, mens RBK fortsatt ikke er helt ute av nedrykksstriden.

- Tabellen ljuger ikke, men jeg synes vi har hatt en god progresjon i høst. Vi er gode borte og hjemme og står med 13 mål på de tre siste kampene. Jeg er sikker på at vi kommer til å skape sjanser og score mot Vålerenga.

Høyreback Michael Dorsin tror Rosenborg har gode sjanser i den kampen.

Skuffet over baklengsmål

- Det blir spesielt å spille foran et fullsatt Ullevaal. Jeg tror vi har gode sjanser fordi vi er i bedre form enn Vålerenga akkurat nå. Kampen blir nok jevn, tror svensken, som er irritert over forsvarsfeilene som ødela for Rosenborg i går.

- En ting hadde vært om alle Reals mål hadde vært som 4-1-scoringen. Med et sånt frispark, er det bare å gratulere. Men når vi slipper inn tre mål som vi burde kunnet unngått, da blir jeg skuffet.

IMPONERT: Mikael Dorsin (t.h.) var imponert over David Beckhams frisparkmål. De andre tre baklengsmålene mener svensken at RBK burde unngått.