Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Vi har fått beskjed om å vinne hele greia

Kjetil Rekdal har gitt spillerne klar beskjed om at Vålerenga har høye forventninger i Royal League.

-  Det stemmer, ja. Vi har fått beskjed om å vinne hele greia, forteller Ardian Gashi til Dagbladet. Vålerengas utrettelige midtbanetalent gleder seg til Royal League, selv om en lang sesong ennå sitter i beina.

-  Det er artig å få spille på et høyere nivå, og folk i Oslo vil vise at vi har de beste supporterne og det beste laget i Norden, sier Gashi, som også ser fram til ferie i desember. Før den tid venter oppgjør mot danske Esbjerg og svenske Djurgården:

-  Når vi kan trille rundt med spillere fra Premier League, tror jeg ikke andre lag i Norden er noe særlig bedre enn oss, mener Gashi og sikter til Vålerengas gode innsats mot Newcastle i UEFA-cupen.

Kjetil Rekdal har sett danske Esbjerg og vet hva som venter på bortebane:

-  Det er et atypisk dansk lag som går rett i strupen på motstanderen, og det er viktig for oss å bli vant til slike vanskelige bortekamper, mener Rekdal, som ikke er i tvil om turneringens betydning:

-  Dette er meget viktig for Vålerenga både sportslig og økonomisk.

Da er også innstillinga gitt:

-  Vi skal kline til, lover Rekdal.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media