Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi har fått et smil og et håndtrykk

Pål Strand har våknet etter hjertestansen.

VÅKNET I DAG: Pål Strand våknet i dag etter å ha ligget i respirator siden hjertestansen tirsdag. Her i spill for Lillestrøm på La Manga i 2007.
Foto: GORM KALLESTAD / NTB SCANPIX
VÅKNET I DAG: Pål Strand våknet i dag etter å ha ligget i respirator siden hjertestansen tirsdag. Her i spill for Lillestrøm på La Manga i 2007. Foto: GORM KALLESTAD / NTB SCANPIX Vis mer


(Dagbladet): Raufoss-spiller Pål Strand (36) har ligget i respirator siden falt om med hjertestans under fotballtrening på tirsdag.

I dag meldte TV 2 at Strand igjen er ved bevissthet.

- Han er våken og koblet fra respiratoren. Det ser ut som det skal gå bra, sier Strands kamerat og Raufoss-trener Espen Haug til Dagbladet.

- Han trenger sikkert fortsatt god tid og hvile, så får vi krysse fingrene for at han blir så bra som mulig, og helst helt bra, sier Haug.

Strand våknet i dag morges, og like etterpå fikk foreldrene og kona komme inn og hilse på ham.

I løpet av dagen har også Haug fått hilse på vennen.

- Det var stort. Det har vært tøft, sier Haug.

Han vet ikke hvor mye Strand selv husker og har fått med seg av det som har skjedd.

- Men vi har fått et smil og et håndtrykk, og det var veldig godt, sier Haug.

Pål Strand spilte i Lillestrøm mellom 1999 og 2008, og ble hyllet av spillere og supportere på Åråsen under gårsdagens kamp mot Viking.