- Vi har flest sjanser, og det er fortjent at vi slår tilbake

Sen utlikning ga poengdeling i Sarpsborg.

(Dagbladet): Sarpsborg 08 - Start 1-1 (1-0)

Det tok sin tid før et av lagene klarte å sikre grepet om kampen på Sarpsborg Stadion i et jevnt oppgjør.

Men etter scoringer av Ernemann og en sen utlikning av Vikstøl, endte det med poengdeling i Sarpsborg.

- Jeg er litt skuffet over at de fikk det målet på slutten.. Vi spilte bra, og jeg er litt skuffet. De presser mye mot slutten, og får målet, sier Sarpsborg-trener Brian Deane til C More.

- Det er alltid to poeng tapt. Men når du er på bortebane, en vanskelig bortebane, skal vi ha for at vi aldri gir opp. Vi har flest sjanser, og det er fortjent at vi kommer igjen. Jeg hadde helst sett at vi tok alle poengene, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde til C More.

Utligning Lagene trillet mye ball, men på overtid i første omgang tok hjemmelaget ledelsen. Steffen Ernemann gjorde det på vakkert vis: En suser som gikk i tverrliggeren og i mål.

Andre omgang startet som den første, i rolig tempo, men Start styrte det meste av spillet.

Et kvarter før slutt var Espen Hoff nære ved å utligne for gjestene, men keeper Duwayne Kerr reddet med fingertuppene. Gjestene presset for alvor scoring.

Og med fem minutter igjen kom utligningen. Det var Rolf Daniel Vikstøl som headet et hjørnespark i mål bak Kerr.

Støkk i hodet Islandske Gudmundur Thorarinsson fikk seg en støkk i hodet to ganger i første omgang, og ble byttet ut etter den andre. Islendingen falt om ved to anledninger, noe som virket veldig kryptisk.

- Han fikk seg en støkk i hodet, sa Sarpsborg-trener Brian Deane til C More før starten av andre omgang.

SCORET: Steffen Enemann (venstre) scoret målet som skaffet Sarpsborg 08 ledese mot Start. Men sørlendingene slo tilbake. Her i duell med Espen Hoff.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
SCORET: Steffen Enemann (venstre) scoret målet som skaffet Sarpsborg 08 ledese mot Start. Men sørlendingene slo tilbake. Her i duell med Espen Hoff. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer