- Vi har full tillit til Morgan

En kjempegutt, mener supporterne.

(Dagbladet.no) Fredrikstad-supporterne fikk i dag beskjed om at Morgan Andersen, daglig leder i klubben de elsker, er tiltalt.

Plankehaugen har tidligere gått ut og gitt Andersen deres fulle støtte. Dagens utvikling i saken rokker ikke ved dette.

- Morgan er en kjempegutt og har gjort en kjempejobb for klubben. Jeg kan ikke tenke meg at noen andre kunne fått til det han har klart i Fredrikstad, sier Ulf Berg i Plankehaugen-styret til Dagbladet.no.

Derfor bryr de seg ikke om at Morgan-saken nå trekkes inn i retten. Andersen ble i sommer siktet for dokumentfalsk i John Obi Mikel-saken og for å ha anmeldt agent John Shittu på feil grunnlag. Nå har statsadvokaten i Oslo tatt ut tiltale mot den tidligere Lyn-direktøren.

- Vi kommer til å støtte Morgan hele veien, helt til han eventuel blir dømt, sier Ulf Berg.

- Vil en eventuell dom ha noe å si for deres støtte?

- Nei, det tror jeg ikke. Det han er tiltalt for skjedde i hans tid i Lyn. Etter dette har han gjort en kjempejobb i FFK. Det er det som betyr noe for oss.

STØTTER MORGAN: Supporterne i Plankehaugen har flere ganger gått ut med sin støtte til Morgan Andersen. Foto: HEIKO JUNGE / SCANPIX
STØTTER MORGAN: Supporterne i Plankehaugen har flere ganger gått ut med sin støtte til Morgan Andersen. Foto: HEIKO JUNGE / SCANPIX Vis mer
- GJORT EN KJEMPEJOBB: Plankehaugen sier at den jobben Morgan Andersen har gjort i FFK betyr alt. Det som skjedde i Lyn har mindre betydning.