VIF-AKTUELL: Morten Wieghorst, som her går av banen etter et 0-2-tap mot Bosnia i 2003, kan bli Vålerengas nye trener. Foto: Morten JuhlL / SCANPIX NORDFOTO
VIF-AKTUELL: Morten Wieghorst, som her går av banen etter et 0-2-tap mot Bosnia i 2003, kan bli Vålerengas nye trener. Foto: Morten JuhlL / SCANPIX NORDFOTOVis mer

- Vi har gitt VIF lov til å snakke med Morten

Dansk trener skal i samtaler med Vålerenga.

Danmarks fotballforbund (DBU) har gitt U21-landslagstrener Morten Wieghorst lov til å gå i samtaler med Vålerenga om trenerjobben i Oslo-klubben.

Wieghorst er blant de tre kandidatene VIF står igjen med i jakten på en ny hovedtrener.

- Vi har gitt Vålerenga lov til å snakke med Morten Wieghorst. Det kan jeg bekrefte. Vi vil ikke hindre ham fra å snakke med andre som har noe interessant å tilby, sier DBUs generalsekretær Jim Stjerne Hansen til sporten.dk.

Den tidligere Nordsjælland-treneren har kontrakt som danskenes U21-sjef fram til neste sommer. Forbundet har den siste tiden vært i samtaler med 41-åringen om en forlengelse.

Fra før er det kjent at Per-Mathias Høgmo har vært i samtaler med Vålerenga. Dagbladet skriver i dag at også Jan Jönsson er blitt kontaktet av Oslo-klubben.

(Dagbladet/NTB)