BASKETAK: Frazier Campbell måtte jobbe mye alene på topp for Cardiff mot Southampton og klarte ikke skape det helt store. AP Photo/PA, Chris Ison
BASKETAK: Frazier Campbell måtte jobbe mye alene på topp for Cardiff mot Southampton og klarte ikke skape det helt store. AP Photo/PA, Chris IsonVis mer

- Vi har hatt problemer, dem har jeg tatt hånd om

Solskjær hevder uroen har herdet spillerne.

SOUTHAMPTON (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær sa, etter 3-0-tapet mot Crystal Palace sist uke, at laget måtte skape et mirakel mot Southampton for å beholde plassen i Premier League. I dag ga laget svar på tiltale. 

- Slett ikke verst, var det ikke? Vi trenger den samme innsatsen engasjementet videre. Jeg ville at laget skulle komme hit for å spille og prøve, og det virket, sa en smørblid nordmann på pressekonferansen etter kampen. 

Turbulent uke 40-åringen har ikke hatt sin enkleste uke på jobb. Sist helg ble laget ydmyket 3-0 og i midtuka kom det frem at nordmannen har en muldvarp i klubben som røpte lagoppstillingen til Crystal Palace via SMS før kampen

Det tror Solskjær har herdet laget før kampen mot Southampton.

- Vi har hatt problemer, dem har jeg tatt hånd om. Spillerne fokuserer på å spille fotball, så får jeg tenke på resten, sa Solskjær etter kampen. 

- Det var mer press enn noen gang, syns jeg. Spesielt etter hva som skjedde sist uke mot Crystal Palace. 

- Må ha hjelp Få hadde nok trodd at Cardiff skulle stikke av med alle poengene foran drøye 30 000 oppmøtte på St. Mary's. Før kampen hadde Cardiff den verste bortestatistikken av samtlige lag i Premier League. Med kun sju poeng på 16 bortekamper var det nok få som trodde at Southampton kom til å få problemer mot Cardiff. 

- Før kampen i dag tror jeg ikke mange regnet med at vi skulle forlate Southampton med poeng. Vi var seks poeng bak, nå er vi bare tre. Fire kamper igjen og Fulham, Norwich og West Bromwich er fremdeles med oss i bunnstriden. Selv om vi må gjøre jobben, først og fremst, så trenger vi fremdeles litt hjelp fra de andre. 

- I dag leverte laget en god prestasjon. Jeg har flere ganger sittet her å snakket om uflaks, men i dag hadde vi det nødvendige flaksen for å vinne, fortsatte Solskjær. 

Marshall-ros Etter Juan Calas drømmetreff fra 20 meter la laget seg bakpå i håp om å sikre ledelsen helt inn. Da sto Cardiffs beste spillere denne sesongen, David Marshall, fram når laget trengte det som mest. 

- Fantastisk, igjen. Han er en av de beste keeperne i ligaen og vi har takket han etter så mange kamper for poengene han redder. I dag er han også fenomenal og redningen hvor han går ned til venstre er kanskje den beste. 

Med rette er Solskjær full av lovord om skotten. 

- Han leser spiller bra og har utviklet seg mye under Richard [Hartis, målvaktstrener journ.anm].

FORNØYD: Solskjær var fornøyd at laget klarte å reise seg etter en turbulent uke. AP Photo/David Davies
FORNØYD: Solskjær var fornøyd at laget klarte å reise seg etter en turbulent uke. AP Photo/David Davies Vis mer