Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi har ikke et spissproblem

Fowler slår tilbake mot kritikerne.

(Dagbladet.no:) I kveld spiller Liverpool en framskutt seriekamp mot Fulham. Årsaken til dette er at Premier League kalkulerte med at Liverpool gikk videre i Champions League, noe som ikke skjedde.

Hovedgrunnen til det er at Liverpool ikke klarte å score i løpet av 180 minutter mot Benfica. Portugiserne scoret tre ganger.

Robbie Fowler ble hentet «hjem» igjen rett før overgangsvinduet stengte i slutten av januar. Han har spilt åtte kamper, og har ikke puttet.

Dermed ble heller ikke han redningsmannen til Liverpool, som har slitt med å score hele sesongen.

- Urettferdig

Dette til tross for at klubben på papiret har gode spisser som Fowler, Peter Crouch, Fernando Morientes og Djibril Cisse.

Fowler mener ikke at Liverpool har et spissproblem.

- Det er urettferdig å bare skylde på spissene. Vi står samlet, og det er ikke noe poeng å peke på enkeltspillere. Det er ingen som går på banen og misser med vilje, sier han til Liverpool Daily Post.

JUBLET I NOEN SEKUNDER: Men dommeren var enig med Charlton-spillerne i bakgrunnen om at det var offside, og Robbie Fowlers mål ble annullert. Foto: AP
JUBLET I NOEN SEKUNDER: Men dommeren var enig med Charlton-spillerne i bakgrunnen om at det var offside, og Robbie Fowlers mål ble annullert. Foto: AP Vis mer

30-åringen trekker heller fram det positive ved at de skaper sjanser, og synes ikke noe om statistikk om hvor lenge siden det er hver enkelt har scoret.

- Ting har helt klart ikke gått vår vei, men slik vil det ikke være særlig lenge, beroliger han.

Tre annullerte

Fowler har fått tre mål annullert etter returen til Anfield. Han er ikke akkurat enig i de avgjørelsene.

- Hvis linjemannen hadde gitt meg to mål, hadde situasjonen vært helt annerledes. Jeg kan ikke snakke for noen andre, men jeg kjenner ikke presset.

Det skulle bare mangle. Fowler har vært ute en vinternatt uten mål før, og vet at det løsner til slutt.

Men uansett: Liverpool har slitt nesten hele sesongen. Liverpool har scoret 34 mål på 29 seriekamper. Og med et veldig godt forsvar, trenger du ikke være rakettforsker for å tenke deg hvordan situasjonen kunne vært om ballene hadde endt i nettet for Liverpool-spissene.

I kveld venter Fulham på Anfield, et lag som ikke har vunnet en eneste bortekamp denne sesongen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling