Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi har ikke fått poengene vi skulle ha hatt

Men Agger mener Liverpool spiller bra.

IKKE NOK POENG: Liverpools Daniel Agger har ingen problemer med å se at Liverpool burde hatt flere enn seks poeng på sju kamper. Her under 0-0-kampen mot Stoke på Anfield sist helg. Foto: PHIL NOBLE / REUTERS / NTB SCANPIX
IKKE NOK POENG: Liverpools Daniel Agger har ingen problemer med å se at Liverpool burde hatt flere enn seks poeng på sju kamper. Her under 0-0-kampen mot Stoke på Anfield sist helg. Foto: PHIL NOBLE / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer

Hittil er det blitt seks poeng på sju kamper. Serieleder Chelsea har skaffet seg 13 poeng mer.

- Vi har ikke fått de poengene vi skulle ha hatt. Det kan vi raskt bli enig om, men jeg synes at vi har spilt noen gode kamper, sier Agger.

Han mener at laget har fått inn spillemønsteret til den nye manageren, Brendan Rodgers, raskere enn ventet.

- Vi mangler poeng, og det er det som det handler om, men selve spillestilen og spillet har gått bra. Hvis du har sett våre kamper, så har vi vært det beste laget i de fleste.

Agger skrev nylig ny kontrakt med Liverpool. Den varer fram til 2016.

Midtstopperen befinner seg i Helsingør i starten på denne uken. Der forbereder det danske landslaget seg til to VM-kvalifiseringskamper. Fredag møter de Bulgaria i Sofia. Fire dager senere venter Italia i Milano.

(NTB)