- Vi har ikke gitt opp kampen om fjerdeplassen

Gerrard scoret tre mål da Liverpool svarte kritikerne.

KAMP NUMMER 400: Steven Gerrard kunne ta med seg hjem ballen etter sin hattrick. Foto: EPA/PETER POWELL/SCANPIX
KAMP NUMMER 400: Steven Gerrard kunne ta med seg hjem ballen etter sin hattrick. Foto: EPA/PETER POWELL/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Liverpool-Everton 3-0 (1-0)

Steven Gerrard ble den store helten da han scoret hattrick i dagens Merseyside-derby. Det var kapteinens kamp nummer 400 i den røde trøya, og for en feiring det ble for legenden. De to siste scoringene ble vakkert satt opp av Luis Suarez, som gjorde det meste uten å score i kveld.

- Det er spesielt for meg å score hattrick, men det må ikke ta vekk fokus på at vi var gode i kveld. Vi hold nullen og spilte smart. Everton er et godt lag som ikke hadde tapt på ni kamper, sier Gerrard via TV 2 etter kampen.

David Moyes gjorde hele seks bytter fra kampen mot Tottenham, og Everton fikk betale for det. Da Moyes gjorde et trippelbytte i den andre omgangen var det allerede for sent. Kenny Dalglish hadde allerede fått kampen inn i sitt spor.

- Det var en fantastisk forestilling av alle som var involvert. Det var samme innstilling som mot Arsenal, men i dag fikk vi som vi fortjente, sa Dalglish via TV 2 etter kampen.

Syv mål mot rivalene Steven Gerrard spilte en stor kamp for Liverpool, og han viste at han har vært savnet i de siste to kampene. Legenden satte selv i gang det siste angrepet. Han stormet frem og slo ballen til Suarez som ventet med å avslutte selv. I stedet spilte han ballen tilbake til kapteinen som gjorde sin egen, og Liverpools dag fullkommen med en enkel scoring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer