WENGER MED TRO PÅ GULL: - Tro meg, vi har ikke gitt opp kampen om gullet. Det kan vi vise lørdag. Vår innstilling vil sikre det, sier manager Arsène Wenger.
Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB Scanpix
WENGER MED TRO PÅ GULL: - Tro meg, vi har ikke gitt opp kampen om gullet. Det kan vi vise lørdag. Vår innstilling vil sikre det, sier manager Arsène Wenger. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB ScanpixVis mer

- Vi har ikke gitt opp kampen om gullet

Arsène Wenger har fortsatt troen på Arsenal.

En gruppe United-supportere har startet en pundrulling. De vil betale for et fly som trekker et banner med et anti-Moyes-budskap over Old Trafford under kampen mot Aston Villa på lørdag.

Arsenal er nede for telling etter det pinlige 0-6-tapet for Chelsea sist helg og 2-2 mot Swansea i midtuken.

Drømmen om ligagull er så godt som over, men med seier i kveldens hjemmekamp mot Manchester City vil i det minste et lite håp leve videre.

- Tro meg, vi har ikke gitt opp kampen om gullet. Det kan vi vise lørdag. Vår innstilling vil sikre det, sier manager Arsène Wenger.

Han har brukt den siste uken til å forsvare seg og klubben mot angrep fra diverse eksperter, og spesielt kritikken fra den tidligere Manchester United-stjernen Paul Scholes sved for franskmannen.

City er i form Scholes sa Arsenals spillere manglet den rette innstillingen, at Jack Wilshere (22) ikke har utviklet seg siden han var 17 og at klubben er «en million mil fra ligatittelen».

- Det er mange med null erfaring som manager som har mange meninger, sa Wenger surt da han ble konfrontert med kritikken.

City-manager Pellegrini håper på sin side at laget kan fortsette den gode trenden.

Etter å ha trøblet på bortebane tidlig i sesongen er laget nå ubeseiret på fremmed gress siden tapet for Sunderland 10. november.

City er i den posisjonen at de vinner serien dersom de vinner sine ni resterende kamper, og laget leverte en kjempekamp da de ydmyket byrival Manchester United på Old Trafford med 3-0 i midtuken.

- Dette er ikke kampen som avgjør ligaen, men det er et stort steg for oss, sier chileneren.

- Kan knappe innpå Han håper laget skal dra fordel av Arsenals problemer den siste tiden.

- Vi hadde en glimrende start på uken, og jeg håper å avslutte den på samme måte. Dette er også en stor kamp siden de kjemper om ligagullet. Arsenal har ikke hatt en god uke, men er fremdeles et godt lag, sier han.

Wenger innrømmer at laget hans ikke lenger er blant favorittene i tittelkampen som i første rekke står mellom Chelsea, City og Liverpool med Arsenal som outsider.

- City er favoritten sammen med Chelsea og Liverpool, men når du spiller mot favoritten, er det mulig å knappe inn på forspranget, sier Wenger.

(NTB)