MISFORNØYD: Barcelona har vært gjennom en skuffende sesong. Klubbpresident Josep Bartomeu varsler at klubben står foran store endringer. Foto: AFP PHOTO/ JOSEP LAGO / NTB Scanpix
MISFORNØYD: Barcelona har vært gjennom en skuffende sesong. Klubbpresident Josep Bartomeu varsler at klubben står foran store endringer. Foto: AFP PHOTO/ JOSEP LAGO / NTB ScanpixVis mer

- Vi har ikke noen grunn til å være fornøyde

Barca-presidenten varsler store endringer.

Barcelona har vært gjennom en skuffende sesong. Klubbpresident Josep Bartomeu varsler at klubben står foran store endringer.

1-1 mot Atlético Madrid lørdag gjorde at det ikke ble noe La Liga-gull på Barcelona i Spania i år.

Håpet var at en seier og seriemesterskap skulle gi klubben en opptur, men slik gikk det ikke.

Nå ble det annenplasser både i serien og cupen samt kvartfinaleplass i mesterligaen. Det er på ingen måte godt nok for en klubb som satser tungt på å være verdens beste.

- Vi har ikke innfridd målsettingene våre denne sesongen, så det er helt klart at vi ikke har noen grunn til å være fornøyde. Derfor kommer vi til å gå inn i en periode med store forandringer, sier Bartomeu til spansk fjernsyn.

Allerede er det klart at klubbens argentinske trener Gerardo Martino er ferdig i klubben etter bare én sesong.

Det er ventet at den tidligere Barcelona-spilleren Luis Enrique kommer til å bli presentert som ny trener ganske snart, for tidligere i uken kunngjorde han at han gir seg i Celta.

- Vi kommer til å fortsette med den samme filosofien vår, men det vil være spillere som ikke kommer til å fortsette i klubben etter denne sesongen. Vi har allerede tatt en del beslutninger, og de vil bli offentliggjort i løpet av de kommende dagene, sier klubbpresident Bartomeu i et intervju med spansk TV 3.

(NTB)