- Vi har ikke rykket ned

BRADFORD (Dagbladet): - Vi har ikke rykket ned, i teorien kan vi fortsatt klare oss med å ta ett poeng til. Vi må bare fortsette de neste to ukene og bygge på det som var meget positivt idag. Jeg føler at gutta har gjort mye bra de siste ukene, både på kamp og trening, sier Bjørn Rune Gjelsten.

- At Terry Burton har kommet inn som assistentmanager har også betydd mye for oss. Han er en som kjenner klubben og spillerne. Det er nok en kulturforskjell ute å går her i England. Hjemme i Norge hadde Egil en naturlig autoritet blant de norske spillere i kraft av hvem han var og resultatene med landslaget. Det har vært litt annerledes her borte, sier Bjørn Rune Gjelsten etter kampen.

Han så den sammen med kompis og medeier, Kjell Inge Røkke og hans kjæreste Celine Middelfart. Sammen tok de fly fra Leeds og ned til London igjen.

- Vi skal være i London noen dager til før vi reiser hjem til Norge.

- Hva skjer med treningsfeltet?

- Håper vi starter med arbeidet i juni, sier Gjelsten som ikke vil spekulere noe om andre ting enn det som rører seg på bana:

- Det er to kamper igjen, sier han. Optimistisk.

ALT ER IKKE TAPT: Ingen kan beskylde Bjørn Rune Gjelsten for å være pessimist. Han håper på fortsatt spill i toppdivisjonen for klubben sin.