- Vi har ikke skrevet under et eneste papir

LSK-sjefen benekter at Sigurdarson er solgt til Wolves.

VIL BORT: Björn Bergmann Sigurdarson (t.h.) liker ikke at Lillestrøm vil bruke ham fram til 13. juli-kampen mot Tromsø. 
Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
VIL BORT: Björn Bergmann Sigurdarson (t.h.) liker ikke at Lillestrøm vil bruke ham fram til 13. juli-kampen mot Tromsø. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpixVis mer


(Dagbladet): I går fortalte LSK-spiller Björn Bergmann Sigurdarsons agent Jerry de Koning at islendingen var solgt til Wolverhamton

Men LSK-leder Per Mathisen benekter at saken er avgjort.

- Det stemmer ikke. Vi har ikke skrevet under på et eneste papir rundt dette, sier Mathisen til Romerikes Blad.

Han vil ikke kommentere om det foreligger en intensjonsavtale, men sier at det er flere klubber som har vist konkret interesse.

Tidligere i går var Sigurdarson og agenten i møte med LSK-ledelsen. Etterpå la han ut en melding på Twitter der han klart uttrykte sin misnøye.

- De tvinger meg til å bli! Mentalt knust! Vil dra! skrev spissen.

- HAR IKKE SOLGT: LSK-styreleder Per Mathisen benekter at klubben har solgt Sigurdarson til Wolves, slik agenten hans hevder. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
- HAR IKKE SOLGT: LSK-styreleder Per Mathisen benekter at klubben har solgt Sigurdarson til Wolves, slik agenten hans hevder. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Lillestrøm ønsker at Sigurdarson skal spille for dem fram til og med hjemmekampen Tromsø 13. juli. Deretter skal han ta en medisinsk test hos Wolves 16. juli.

Den løsningen liker Sigurdarson og agenten hans dårlig.

- Han er solgt til Wolverhampton for tre millioner euro, men hvis han blir skadet i løpet av de kampene han skal spille i Norge, får han ingen kontrakt. Han løper en stor risiko. Jeg tror alle skjønner at Björn er i en veldig vanskelig situasjon, sier Jerry de Koning til Romerikes Blad.

Verken Wolves-manager Ståle Solbakken eller LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann ville i går kommentere overgangen overfor Romerikes Blad.

• Dagbladet har ikke kommet i kontakt med Torgeir Bjarmann i dag.