- Vi har ikke spilt bedre

Aalesund så ut som et taperlag i åtti minutter mot Molde, men to scoringer i sluttfasen, gjør at sunnmøringene fortsatt ikke har tapt en Tippeligakamp mot Molde.

MOLDE (Dagbladet): - Dette er faktisk den beste tippeligakampen vi har spilt i år, oppsummerte AaFK-trener Ivar Morten Normark etter kampen.

- Spillerne hadde fått tilbake viljen etter den forferdelige 1. omgangen mot Tromsø sist. Det er riktig at Molde spilte en meget godt kamp, men vi kom sterkt tilbake og jobbet inn ett poeng, konkluderte en fornøyd AaFK-trener.

- Hvem som helst ville ha fått problemer slik Molde spilte i dag. Jeg er faktisk mer fornøyd med at viljen var tilbake i laget enn det ene poenget vi kapret, sa Normark.

Molde dominerte fullstendig i 1. omgang og scoret allerede etter 53 sekunder på en heading av Toni Kallio etter corner. Da John Andreas Husøy doblet ledelsen etter pausen mot et uorganisert AaFK-forsvar, virket det som om løpet var kjørt.

Men sunnmøringene kom tilbake. Innbytter Tor Hogne Aarøy gjorde forarbeidet til begge scoringene. Spilleren på 203 centimenter, vant to luftdueller som ledet til at spisskollega M`Baye reduserte og Morten Moldskred utlignet.

Sist AaFK var i Tippeligaen, var laget 3-2 i Molde etter seiersmål fire minutter på overtid. Hjemme endte kampen 1-1. Sunnmørslaget har neppe hatt større trøbbel enn denne gang mot Molde.

- Det var et regelrett ran. Denne klampen skulle det ha vært umulig å avgi poeng i for oss, sa banens beste spiller Stian Ohr som storspilte igjen.

- Vi visste hva som kom da Aarøy ble satt inn, men maktet ikke å forsvare oss, sa en skuffet Ohr.

MOLDEJUBEL: Molde jublet lenge, men Aalesund kom tilbake og utliknet til slutt.
ÅGE OG KJELL: Kjell Inge Røkke koste seg på kamp med landslagsterner Åge Hareide.