- Vi har ingen avtale med Solskjær

Nye Ole Gunnar-rykter i dag.

Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX
Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIXVis mer

|||(Dagbladet): Etter at Ole Gunnar Solskjær kjøpte nytt hus i fødebyen Kristiansund, har ryktene om hans retur til Norge hengt over Aker Stadion i Molde.

Klubben har innrømmet at treneren til Manchester United-reservene står på blokka, men Solskjær har uttalt at en trenerjobb i Norge ikke er aktuelt nå.

- Jeg har jobb i Manchester United og det har jeg bedt MFK om forståelse for. Dette er ikke aktuelt nå, sa Solskjær til Romsdals Budstikke i for en måned siden.

- Uendret status Ryktene om en retur skjøt ny fart i dag. Se og Hør skriver at Solskjær og familien ifølge en ikke navngitt kilde er i ferd med å flytte fra Manchester og hjem til Norge, og at planen er hjemreise ved juletider.

Styreleder Erik Berg i Molde vil ikke gi noen detaljerte opplysninger om hvor i landskapet klubben står i trenerjakten.

- Vi har egentlig ikke noe nytt å komme med. Vi har hatt kontakt med Ole Gunnar, men har ingen avtale med ham. Status er uendret og vi fortsetter arbeidet med å finne en ny trener, sier Berg til Dagbladet.

Han ønsker ikke snakke om navn og kandidater.

- I det øyeblikk vi har en undertegnet avtale, kan vi fortelle om det. Det vil være useriøst å snakke om ting som kan skje, sier Berg.

Blir hos sir Alex Solskjær har en høy stjerne hos United-manager sir Alex Ferguson og den tidligere spissen har ikke lagt skjul på at den store drømmen hans er å bli manager for en engelsk klubb.

I et intervju med Romsdals Budstikke sa Solskjær at planen hans er å bli i United så lenge Fergie er der.

- Jobben min der er avhengig av ham, for å si det sånn. Hadde ikke han vært manager i United nå, så hadde ikke jeg vært der heller. Vi har et veldig godt forhold, og jeg trives veldig godt med å jobbe under ham. Jeg blir der så lenge sjefen er der, det er det som er planen, sa Solskjær.

PS! Uwe Rösler har hatt stor suksess med Molde i sin vikarperiode, men han har gjort det klart at han ikke er aktuell som trener i rosenes by neste år.