- Vi har jo hatt et avstandsforhold i sju av ti år

Herrem håper likevel å få med Steffen Stegavik til Makedonia.

FRA RIO TIL MAKEDONIA: Camila Herrem er klar for et ny klubb i Makedonia etter OL. Her er hun sammen med Veronica Egebakken Kristiansen i OL.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
FRA RIO TIL MAKEDONIA: Camila Herrem er klar for et ny klubb i Makedonia etter OL. Her er hun sammen med Veronica Egebakken Kristiansen i OL. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Norge - Russland kl. 01.30.

RIO (Dagbladet): Camilla Herrem (29) skal den neste sesongen spille for ZRK Vardar fra Makedonia. Dermed gjør hun et nytt forsøk i sydligere strøk etter et litt skuffende opphold i Baia Mara i Romania i 2014/15.

- Jeg reiser ned allerede 29. august. Så blir det faktisk treningskamper mot Larvik med en gang. Det blir litt spesielt, sier Herrem til Dagbladet. Den siste sesongen har hun spilt i danske Team Tvis Holstebro.

Venstrekant Herrem har hatt et godt mesterskap i Rio - og hun har nesten blitt bedre og bedre for hver kamp. Nå håper hun på en positiv start på klubblaget i et nytt land.

- Jeg har tro på at dette blir bra. Jeg har gjort litt research og er bedre forberedt enn sist. Jeg har ikke flyttet og ikke engang pakket. Det blir en del å gjøre rett etter OL, sier Herrem og ler.

- På hva slags måte er du bedre forberedt?

- Det burde jeg kanskje gjort bedre forrige gang også. Nå har jeg snakket med spillere og det er et bra lag som skal være med i Champions League. Nå har jeg vært mer grundig og er forberedt på hvordan blant annet treninger er lagt opp. Jeg har lært etter oppholdet i Baia Mare, sier Herrem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer