Premier League

Vi har kåret de 100 beste kampene i Premier League: 24-10

«Kanu believe it!» 

LEGENDEN: Robbie Fowler etter at Liverpool har slått Newcastle 4-3- Foto: Clive Brunskill/ALLSPORT
LEGENDEN: Robbie Fowler etter at Liverpool har slått Newcastle 4-3- Foto: Clive Brunskill/ALLSPORT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FourFourTwo teller ned de mest minneverdige kampene i Premier League-historien. Her finner du kampene fra nummer 24 og ned til 10. Her kan du lese om de andre kampene: 100-75, 74-50, 49-25.

24. Everton 2-4 Manchester United. 28.04.2007

Etter at Premier League-trofeet hadde vært utenfor rekkevidde til Manchester de foregående fire årene, men i 2007 hadde de igjen muligheten til å hente det hjem. En seier mot Everton ville sikre tittelen, men The Toffees gjorde det ikke lett for gjestene.

Vertene kan ha giret seg opp etter en kamp for å hylle avdøde Alan Ball. For først sendte Alan Stubb dem i ledelsen på et frispark. I andre omgang doblet Manuel Fernandes ledelsen med et spektakulært mål. United slo tilbake med stil da de scoret fire mål på reservekeeper Iain Turner: John O’Shea scoret på en corner før tidligere United-spiller Phil Neville scoret selvmål da han prøvde å klarere et skudd fra Cristiano Ronaldo.

Tidligere Everton-spiller ga United ledelsen i 78. minutt før unge Chris Eagles sikret poengene med et vakkert mål helt i det siste. De røde djevlene hadde et forsprang på fem poeng og fikk igjen Premier League-trofeet til odel og eie helt frem til 2010.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer