- Vi har mer å gå på

MANCHESTER (Dagbladet): Manchester United- Sheffield Wednesday 6-1. Ole Gunnar Solskjærs to scoringer var høydepunktet i en ny United-forestilling i Drømmens Teater. - Hele laget er fantastisk nå. På topp var Solskjær og Cole eminente, sier Alex Ferguson i dagens The Mirror.

- Men vi har mer å gå på, sier Ole Gunnar - etter 13-1 på to hjemmekamper.

Målene Solskjær serverte 55 000 tilskuere på Old Trafford og TV-seerne hjemme i Norge var store. Og Solskjærske.

- Det er kjekt å score igjen. Jeg har lagt opp til flere mål i det siste, men i dag løsnet det, sier Ole Gunnar Solskjær til Dagbladet etter sine to mål.

Og det kunne ha vært flere.

- Alle spissene kunne ha scoret hattrick, sier Ferguson. - Noen ganger har man slike dager der nesten alt stemmer.

Etter to slike dager på en uke er Manchester United i ferd med å skaffe seg pusterom i toppen av Premier League. Forrige lørdag vant United 7-0 mot Barnsley. Med seier mot Arsenal neste søndag kan Manchester-klubben skaffe seg pusterom på toppen av Premier League.

Tilrettelegger

Ole Gunnar Solskjær åpnet kampen med å spille fri Teddy Sheringham etter 12 minutter. Sheringham skjøt på direkten, og ballen gikk oppskriftsmessig i mål.

Andy Cole har scoret og scoret i de siste kampene, og etter 19 minutter tvang han fram et selvmål. Han kjempet inne i feltet, og Mark Pembridge satte ballen i eget nett.

Andy Cole fikk sin fortjente scoring etter 38 minutter på en nydelig heading etter innlegg fra David Beckham.

Deretter var det klart for Solskjær-show:

Klassemål

David Beckham slo igjen inn fra sida bare fem minutter før pause. Mottaker og avslutter denne gangen: Ole Gunnar Solskjær. Han dempet ballen nydelig på brystet og knallet den i mål på hel volley.

Da eksploderte Old Trafford, og Solskjærsangen runget. Ole Gunnar løftet armene i været, kastet hodet bakover og jublet.

- Det var godt å score, og formen er på vei. Vi spilte imidlertid ikke noen kjempekamp, sier Ole Gunnar til Dagbladet.

Etter pause fortsatte et heltent United-lag. De spilte ball i hatt med et uorganisert Sheffield-lag, og la på ytterligere to mål.

Først headet Teddy Sheringham inn 5-0. Deretter fikk Guy Whittingham inn et billig trøstemål.

Etter 29 minutter var det igjen klart for Ole Gunnar. David Beckham var på full fart gjennom Sheffields forsvar, men ble tacklet. Ole Gunnar tok ballkontroll. Et par tideler seinere var læret smørt opp i vinkelen.

Igjen eksploderte Old Trafford, og Solskjær-sangen kunne nesten høres helt hjem til Kristiansund.

- Det er klart vi er fornøyd med det vi presterer for tida. Vi oppnår gode resultater, sier Ole Gunnar. - Men vi har mer å gå på.

  • Onsdag spiller United Mesterligakamp borte mot Feyenoord.
PANG: Ole Gunnar Solskjær fyrer løs. Sheffield Wednesday-forsvaret blir statister. - Det er kjekt å score igjen, sier United-spissen beskjedent.