- Vi har mer å gjøre i Champions League enn Stabæk

Ståles FCK gjorde akkurat nok.

GODT PASSET PÅ: Fredrik Berglund hadde Stabæks største sjanser mot FCKs Oscar Wendt og Mikael Antonsson på Telenor Arena, men et gjerrig dansk lag kobinert med misbrukte hjemmesjanser førte til at Stabæk er ute av årets Champions League-kvalifisering.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
GODT PASSET PÅ: Fredrik Berglund hadde Stabæks største sjanser mot FCKs Oscar Wendt og Mikael Antonsson på Telenor Arena, men et gjerrig dansk lag kobinert med misbrukte hjemmesjanser førte til at Stabæk er ute av årets Champions League-kvalifisering. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (DAGBLADET.NO): Stabæk - FC København 0-0, 1-3 sammenlagt.

Selv med to mål å hente inn levde Stabæk i håpet om et lite Champions League-mirakel på hjemmebane mot FC København. Og da Fredrik Berglund traff nær perfekt med headingen fra kloss hold etter fem minutter av andre omgang, var hjemmefansen på vei opp av stolsetene for å juble laget fram på et langvarig stormløp.

Det var bare det at danskemålvakt Jesper Christiansen hentet fram et tigersprang av de sjeldne, og stoppet den ballen helt nede ved stolperota. Og da ble det med håpet.

- Det var som å se Gordon Banks. Jeg så den ballen inne. Der hadde det vært perfekt med et mål, sier Stabæk-trener Jan Jönsson til Viasat etter kampen.

- En fantastisk redning. Vi manglet marginene i dag og må bare ta med oss dette videre som en bra erfaring, sier Daniel Nannskog.

For et Stabæk-lag som skapte mer enn nok til å score på hjemmebane, gjorde det ikke. Og et FC København-lag som kom til Bærum for å gjøre akkurat nok til å avansere, de gjorde det.

- Jeg er ikke så veldig skuffet, selv om vi har ambisjoner. Jeg er stolt etter disse to kampene, sier Jönsson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer