- Vi har mistet all selvtillit foran mål

Chelsea sliter videre etter nytt tap.

HYLLET: Didier Drogba ble hyllet på sin gamle hjemmebane Stade Velodrome før, under og etter kampen, men det ble ingen suksess for ivorianeren, som ble tatt av banen en halvtime før slutt uten scoring. Her sammen med Marseilles Loïc Remy.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / GERARD JULIEN
HYLLET: Didier Drogba ble hyllet på sin gamle hjemmebane Stade Velodrome før, under og etter kampen, men det ble ingen suksess for ivorianeren, som ble tatt av banen en halvtime før slutt uten scoring. Her sammen med Marseilles Loïc Remy.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / GERARD JULIENVis mer

Chelseas svake form i hjemlig serie har nå bredt seg til mesterligaen. Marseille vant fortjent 1-0 onsdag.

Det var Chelseas første poengtap i turneringen. Gruppeseieren var allerede sikret, men manager Carlo Ancelotti gjorde bare tre endringer fra laget som bare greide 1-1 mot Everton i serien sist helg.

- Manageren snakket om at det var viktig med en god kamp i dag, men vi greide ikke å levere. Vi kan mye bedre, sa lagkaptein John Terry.

- Vi spilte ikke på 100 prosent. Kanskje var det bare 50 prosent. Vi må skjerpe oss, for vi står foran kamper mot Tottenham, Manchester United og Arsenal, sa Ancelotti.

- Vi har mistet selvtilliten foran mål, og vi virker litt redde til for å spille vårt eget spill. Vi er nødt til å komme oss videre og forberede oss godt til neste kamp, fortsatte italieneren.

Didier Drogba fikk en varm velkomst på Stade Vélodrome, til kampen mot hans tidligere klubb.

MATCHVINNER: Brandão scoret kampens eneste mål da en pasning fra Taye Taiwo endret retning i Ramires og fant veien fram til brasilianeren.Foto: SCANPIX/REUTERS/Jean-Paul Pelissier
MATCHVINNER: Brandão scoret kampens eneste mål da en pasning fra Taye Taiwo endret retning i Ramires og fant veien fram til brasilianeren.Foto: SCANPIX/REUTERS/Jean-Paul Pelissier Vis mer

Noen scoring skulle ikke ivorianeren få oppleve, selv om publikum raust ga ham stående applaus da han ble byttet ut etter en drøy time.

Marseille var det beste laget og skapte mange sjanser, men scoringen kom først i det 81. minutt. Chelseas forsvarsspill var ikke imponerende da Brandão fikk det lett foran mål etter at Taye Taiwos pasning endret retning på Ramires.

Chelsea mente seg snytt for straffespark to ganger, og det var full forvirring da dommer Vladislav Bezborodov så ut til å peke på straffemerket da Florent Malouda ble felt av Souleymane Diawara. Russeren hevdet til protester fra Chelsea at han faktisk signaliserte hjørnespark.

Allerede før siste runde var det klart at Marseille slår følge med Chelsea til cupspillet, mens tredjeplasserte Spartak Moskva skal spille i europaligaens cupspill.

(NTB)