- Vi har mye å jobbe med

Tørum innrømmer at tre poeng var godt betalt mot FFK.

MATCHVINNER: Starts Mads Stokkelien setter 1-0 under eliteseriekampen i fotball mellom Start og Fredrikstad i Kristiansand.
Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
MATCHVINNER: Starts Mads Stokkelien setter 1-0 under eliteseriekampen i fotball mellom Start og Fredrikstad i Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lagenes trenere Knut Tørum og Tom Freddy Aune var enige om at Start var heldige som tok alle tre poengene i søndagens kamp mot Fredrikstad.

Start slet seg til 1-0 i Kristiansand mot et hardtkjempende Fredrikstad på desperat poengjakt. Mads Stokkelien ble matchvinner.

19-årige Stokkelien vendte opp etter en pasning fra Geir Ludvig Fevang og plasserte ballen kontrollert forbi gjestenes keeper, etter drøye 20 minutters spill.

Start-trener Knut Tørum innrømmer at hjemmelaget ikke hadde full kontroll på oppgjøret.

- Det ble en slitekamp, uten det store spillet fra noen av lagene. Resultatet kunne sikkert bikket begge veier. Vi er litt på gang igjen, men må være ydmyke og si at vi har mye å jobbe med, sa Tørum.

- Styrer matchen

Trenerkollega hos Fredrikstad, Tom Freddy Aune, mente hans lag var best i Kristiansand, men manglet det lille ekstra som skulle til for å ta med seg poengene.

- Vi var gode og styrte matchen. Det er uflaks at vi ikke tok poeng i denne kampen, sa Aune, som lot det skinne gjennom at han synes spillerstallen i Fredrikstad er for tynn per nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer