- Vi har nådd sesongmålet

Liverpool-sjef Gérard Houllier satte tre mål for årets sesong: Vinne Charity Shield, supercupen og ta seg til 2. runde i Champions League. Resten av sesongen er ren bonus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

John Arne Riise og Liverpool møter Fulham, mens Manchester United møter Derby. Følg kampene direkte på Dagbladet.no. Det kunne betydd at når John Arne Riise løper ut på Anfield i kveld, er det likegyldig for den suksessrike franskmannen om Fulham slås ned i fotballstøvla.

Men Houllier presser på.

- Jeg vil at denne klubben skal bli best i landet, og best i Europa, sa Houllier i en tale på Anfield i går.

Dermed blir ikke bonusen hvile, men knallhard trening helt fram til mai.

Fokus

- Akkurat nå leder vi eliteserien, men vi skal ikke la oss beruse. Den eneste tabellen som betyr noe, er den avisene trykker ved sesongslutt. Vi skal beholde fokus, sa Houllier.

Jean Tiganas Fulham får derfor en vanskelig oppgave når de skal forsøke å ta sin andre borteseier for sesongen i kveldens utsatte kamp.

For Riise blir det uansett en spesiell kamp.

Ikke bare møter han gamlesjefen fra Monaco, han møter også klubben han på det nærmeste var klar for da Houllier kom på banen i sommer.

Ålesunderen er klar over faren.

Gudfaren

- Jeg regner med at Fulham-fansen vil bue mot meg, men det bryr meg ikke særlig, sier John Arne Riise, som ikke er i tvil om at han gjorde rett - og kommer med følgende Gudfaren-gullkorn:

- Når en klubb som Liverpool kontakter deg, kan du ikke si nei.

Samtidig med Anfield-matchen løper Manchester United ut mot borteseierløse Derby for å bykse oppover på tabellen. Men hjemmegresset er blitt til «marerittets teater», hvor bare fire av åtte kamper hittil har gitt full pott.

Og for å øke neglebiterfrekvensen: Derby var et av to lag som slo United på Old Trafford i fjor.

FÅR RIIS I KVELD? John Arne Riise og Liverpool møter Fulham, mens Manchester United møter Derby. Følg kampene direkte på Dagbladet.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer