JUBEL: Baye Djibi Fall og de andre Molde-spillerne jubler etter at Fall har sendt romsdalingene i ledelsen. Foto: Scanpix
JUBEL: Baye Djibi Fall og de andre Molde-spillerne jubler etter at Fall har sendt romsdalingene i ledelsen. Foto: ScanpixVis mer

- Vi har noe bra på gang i Molde

Hoseth etter nesten-seieren mot Stuttgart

||| (Dagbladet): Stuttgart - Molde 2-2, sammenlagt 5-4

Molde hadde Stuttgart i kne, men i hektiske sluttminutter utlignet tyskerne. Moldes europadrøm er over.

— Det var veldig nære. Vi spilte godt nok og hadde nok sjanser til å score to-tre mål til. Derfor er dette sinnssykt bittert. Hederlige resultater har jeg nok av i bagen min. Det betyr svært lite i fotball, sa Hoseth til Romsdals Budstikke etter kampen.

Molde scoret bare to mål, men hadde flere gode sjanser til å score mål. Kjell Jonevret sier det er symptomatisk for Moldes sesong så langt i år.

- Vi skapte nok sjanser til å slå ut Stuttgart på bortebane. Derfor er jeg voldsomt skuffet over at vi ikke klarer å sette det avgjørende målet. Men slik har det for øvrig vært hele jævla sesongen, sier Jonevret.

— Vi spilte en annen fotball enn vi gjør hjemme, lå lavt og ventet på at de gjorde feil. Vi hadde så mange overganger i begge omgangene at vi lett kunne vunnet.

Han mener å merke at Molde er i ferd med å finne formen tilbake etter en begredelig sesong så langt i år.

- Men vi må bruke dette til noe positivt. Det er noe skikkelig bra på gang i Molde-laget nå, og det er artig å oppleve dette etter en tung start på sesongen, sa Magne Hoseth.