- ELENDIG FORSVARSSPILL: Rekdal mente dårlig forsvarsspill tidlig i kampen ødela kampen for Aalesund. Foto: Scanpix
- ELENDIG FORSVARSSPILL: Rekdal mente dårlig forsvarsspill tidlig i kampen ødela kampen for Aalesund. Foto: ScanpixVis mer

- Vi har oss selv å takke

Rekdal skylder på elendig forsvarsspill.

||| (Dagbladet): Motherwell - Aalesund 0-3, 4-1 sammenlagt

Europa-eventyret er over for denne gang for Aalesund. I går ble skotske Motherwell for sterke.

- Det var ikke noe galt med planen vår. Det som ødela for oss var elendig forsvarsspill de første minuttene av kampen. Resten av kampen eide vi, sa Kjetil Rekdal til Sunnmørsposten etter kampen i går.

- Når vi i tillegg ikke scorer mål, så har vi bare oss selv å takke, legger Rekdal til.

Aalesund slapp inn to mål i den første omgangen, og spilte mot et defensivt og kompakt Motherwell-forsvar etter hvilen. Til tross for flere gode muligheter klarte ikke Aalesund å score.

- Vi kjører andreomgangen men sliter med å bryte gjennom deres forsvar. Vi taper denne kampen helt i starten, sier Rekdal.

Motherwell-trener Craig Brown roste sunnmøringene etter kampen og mener det er «utrolig» at Aalesund ikke klarte å score.

- De er et godt og sportslig lag som spiller fin fotball. Det er nesten utrolig at de ikke scorer på oss, men jeg så jo i Strømsgodset-kampen at de sliter med å få ballen i nettmaskene, sier Brown.

- Jeg var ikke sikker på avansement på 2-0. AaFK spilte veldig godt og de kunne raskt ha scoret. Da ville alt vært åpent igjen. Heldigvis spilte guttene mine som et lag og sto opp for hverandre, sier Craig Brown til Sunnmørsposten.

FORTVILTE: Tor Hogne Aarøy fortviler etter kampen. Foto: Scanpix
FORTVILTE: Tor Hogne Aarøy fortviler etter kampen. Foto: Scanpix Vis mer