- Vi har sett det beste av United

Terry tar av silkehanskene.

(Dagbladet.no): Det ble lagt merke til i Chelsea-leiren da Sir Alex Ferguson snakket om den høye gjennomsnittsalderen på Stamford Bridge, og at han ikke fryktet dem foran den kommende sesongen.

- Jeg sier ikke nødvendigvis at de er gamle, for med dagens moderne treningsmetoder bør du ikke ha problemer med å spille selv om du er i 30-årene. Det jeg sier er at jeg ikke ser det store forbedringspotensialet i et lag hvor mange har passert 30, sa Ferguson.

Også han har noen gamle travere i stallen, som Edwin van der Sar, Ryan Giggs og Paul Scholes. Samtidig disponerer han noen av fotballverdenens mest spennende unggutter i Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney og Anderson.

Terry er ovenpå igjen

Det er ikke nok til å overbevise Chelsea-kaptein John Terry - som tror United, i motsetning til Chelsea, ikke har mer å gå på enn det de viste forrige sesong.

- De har hatt to gode år, og du må ta av deg hatten for dem, men vi vet at vi var gode i fjor og at vi har et høyere nivå inne. I fjor tror jeg vi så det aller beste av Manchester United, mens vi har fryktelig mye mer på lager, sier Terry til klubbens egen hjemmeside.

Uttalelsene gir inntrykk av at hardhausen har kommet seg ovenpå igjen, etter den fatale straffemissen da han kunne gitt Chelsea klubbens første Champions League-tittel.

Det er ikke mer enn to uker siden Terry innrømmet at han hjemsøkes av episoden hver eneste dag.

STIKK TIL UNITED: John Terry tror Wayne Rooney & co har fått ut det maksimale av sin kapasitet, i motsetning til Chelsea.
STIKK TIL UNITED: John Terry tror Wayne Rooney & co har fått ut det maksimale av sin kapasitet, i motsetning til Chelsea. Vis mer

- Det er det første jeg tenker på hver eneste morgen når jeg våkner, sa Terry.

Ligaen kommer først

Til tross for 2. plassen både i Premier League og Champions League ble det en sesong Chelsea-spillerne aller helst vil glemme.

Med ny manager på plass, og storkjøp som Deco og José Bosingwa, er bare trofeer godt nok kommende sesong. Champions League er det Roman Abramovitsj har ønsket seg mer enn noe annet, men på Terry virker det som ligaen har enda høyere prioritet.

- Vi har snakket sammen (Terry og Lampard), og det er ligagullet vi er ute etter, vi ønsker å ta det tilbake. Å holde et så jevnt nivå over en lang sesong, og legge United bak oss, ville vært fantastisk, sier han.

- Vi har sett det beste av United
<B>PÅ TOPPEN AV ØNSKELISTA:</B> John Terry ønsker å ta Premier League-tronen tilbake fra Manchester United.