- Vi har skuffa og spilt for dårlig

Lørenskog tapte for Stavanger.

Foto: Kyrre Lien/SCANPIX
Foto: Kyrre Lien/SCANPIXVis mer

Hardtsatsende Lørenskog har tapt alle oppgjørene mot regjerende norgesmester Stavanger denne sesongen.

Tirsdag røk lørenskogingene også på sitt tredje tap på rad i ishockeyens eliteserie. 1-4 ble resultatet hjemme mot Stavanger.

To kjappe mål fra siddisene i den første perioden skaffet gjestene det forspranget de trengte for å kontrollere resten av oppgjøret.

Henrik Solberg spilte først fri Peter Lorentzen midt mellom hjemmelagets uorganiserte backer. Landslagsspilleren plasserte pucken med presisjon nede til venstre for Lørenskogs innleide sisteskanse Jordan Parise.

Kaos i Lørenskog-forsvaret Christian Dahl Andersen og Martin Strandfeldt sørget i samarbeid for 2-0 til gjestene like etter et skudd fra Cleve Kinely skapte kaos foran Parise.

I 2. periode pådro Lørenskog seg en rekke utvisninger. disse ble også avgjørende for matchen ettersom Stavanger scoret sine to neste mål i overtallsspill. Martin Strandfeldt og Lukas Andersen David sto for scoringene.

Tobias Lindström reduserte for et blekt Lørenskog-lag i den siste perioden etter en gavepakke fra den ellers solide gjestekeeperen, Antti Ore.

- Ikke bra nok - Vi har slitt i hele år. Tidligere har vi jobbet for mye én og én. Vi prøvde å jobbe mer som et lag i dag, men fikk en tung start og gikk på et nytt tap, sa Lørenskogs Lars Erik Spets til TV 2 etter kampen.

- Dette må vi fortsette å jobbe med og prøve å få snudd det til sluttspillet. Vi har ikke vært bra nok. Vi har skuffa i år og spilt for dårlig, sa Spets.

Stavanger-trener Petter Thoresen var en langt mer tilfreds mann.

- Vi var sterke i midtsonen og unngikk store sjanser imot i de to første periodene. Vi var effektive i Power Play og det avgjorde kampen. Det var godt å få mål i overtall igjen etter to kamper uten å klare det, sa Thoresen til TV 2.

Frisk-seier på straffer Manglerud Star gjorde en heroisk innsats i den viktige bunnkampen mot Frisk Asker og ledet lenge 1-0 etter en scoring av Mats Knutsen i midtperioden. Landslagskeeper Lars Haugen, som er på utlån fra Lørenskog, måtte imidlertid kapitulere bare sju sekunder før full tid da Nicola Fontanive utlignet.

Etter en målløs overtidsperiode var gjestene fra Asker best i straffeslagene. Der ble nemlig René Corbet eneste målscorer.

Vålerenga vant oppskriftsmessig med 4-2 borte mot Stjernen etter å ha ledet 4-0. Storhamar slo Rosenborg på hjemmebane med samme sifre. Serieleder Sparta ble for sterke for Lillehammer i OL-byen og vant 3-1.

(NTB)