- Vi har slitt med diverse skandaler etter klokken 21

- Støyen er ti tusen ganger verre enn inntrykket i Norge, sier Solbakkens fysiske trener.

UTFORDRINGER PÅ KVELDSTID: Fysisk trener Bjørn Vidar Stenersen (nummer fire fra venstre) må forlate Köln sammen med Ståle Solbakken (t.h.). - Jeg klarer ikke være superlei meg, sier han. Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters/NTB Scanpix
UTFORDRINGER PÅ KVELDSTID: Fysisk trener Bjørn Vidar Stenersen (nummer fire fra venstre) må forlate Köln sammen med Ståle Solbakken (t.h.). - Jeg klarer ikke være superlei meg, sier han. Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert


(Dagbladet): Da Ståle Solbakken fikk sparken som Köln-trener i ettermiddag, betydde det også slutten i klubben for assistenttrener Bård Wiggen og fysisk trener Bjørn Vidar Stenersen.

Wiggen var med Solbakken fra FC København, mens Stenersen ble hentet fra Tromsø IL sist sommer. Sistnevnte er ikke så overrasket over at det gikk som det gikk.

- Det er ingen overraskelse, nei, men samtidig har det vært mye motstridende informasjon fra klubbledelsen fra dag til dag, så det var ikke alltid like lett å vite hva de mente, sier Stenersen til itromso.no.

KRASJET I FYLLA: Den slovenske landslagsspilleren Miso Brecko. Foto: Rolf Vennenbernd, AFP / NTB Scanpix
KRASJET I FYLLA: Den slovenske landslagsspilleren Miso Brecko. Foto: Rolf Vennenbernd, AFP / NTB Scanpix Vis mer

Så veldig trist er han ikke uansett. Han sier også at oppstyret rundt FC Köln er sterkere enn det de fleste i Norge forstår.

- Jeg klarer ikke å være superlei meg når jeg vet at Köln er en klubb som sliter på mange fronter. Det inntrykket man i Norge sitter igjen med av støyen som er rundt klubben, er i virkeligheter ti tusen ganger verre, sier han.

Han peker også på utenomsportslige episoder i spillergruppa som faktorer som har gjort jobben mer utfordrende for de norske trenerne.

KRANGLET MED TAXISJÅFØR: Polske Slawomir Peszko havnet i fyllearresten etter en krangel med en drosjesjåfør i påsken. Foto: Patrik Stollarz, AFP /NTB Scanpix
KRANGLET MED TAXISJÅFØR: Polske Slawomir Peszko havnet i fyllearresten etter en krangel med en drosjesjåfør i påsken. Foto: Patrik Stollarz, AFP /NTB Scanpix Vis mer

- Det er ikke bare resultatene og prestasjonene som har uteblitt, men vi har også slitt med diverse skandaler etter klokken 21 på kvelden innad i gruppa som har vært meget ufordrende, sier Stenersen.

I februar krasjet den slovenske forsvarsspilleren Miso Brecko i fylla etter klubbens karneval.

Sist helg havnet den polske midtbanespilleren Slawomir Peszko på glattcelle etter en krangel med en taxisjåfør. Peszko fikk seinere beskjed om at han ikke får spille EM på hjemmebane for Polen som følge av denne og en tidligere fylleepisode.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer