Ringerike GP:

- Vi har tapt sykkelritt før

Joker Icopal tomhendte hjem fra Ringerike GP.

ANGREP: Andreas Vangstad og Carl Fredrik Hagen var offensive for Joker Icopal, men til slutt satt laget igjen uten noe stort resultat. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no
ANGREP: Andreas Vangstad og Carl Fredrik Hagen var offensive for Joker Icopal, men til slutt satt laget igjen uten noe stort resultat. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HØNEFOSS (procycling.no): Joker Icopal-duoen Carl Fredrik Hagen og Andreas Vangstad var sterke i Sundvolden GP lørdag. Til slutt måtte imidlertid Hagen kapitulere i spurten, mot danske Alexander Kamp (Virtu Cycling), mens Vangstad tok tredjeplassen.

Søndag var duoen igjen på ferde, da de satte fyr på rittet opp Knestang og Smeden under Ringerike GP, men på oppløpet på Søndre Torv i Hønefoss var det igjen spurten som ble deres akilleshæl.

Mens Syver Wærsted - fra den norske kontinental-konkurrenten Uno-X Norwegian Development Team - spurtet inn til seier, ble Hagen sist i frontgruppen, på en sjetteplass.

LES OGSÅ: - Syver kjørte nok sitt livs løp

- Vi havner litt på hæla

Dermed må man tilbake til 2013 for å finne sist gang det tradisjonsrike norske laget vant Ringerike GP. Den gang var det Reidar Borgersen (nå trener i laget) som tok en overraskende spurtseier mot svenske Michael Olsson.

Det var dog ikke innsats og vilje det stod på i søndagens ritt.

- Jeg prøver jeg. Jeg føler meg sterk, men det er mange andre ting som skal spille inn for å vinne sykkelritt også, forteller Carl Fredrik Hagen til procycling.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer