Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi har tatt alle slags mulige tester uten å få et klart svar på hva som feiler meg

Uopplagt Rønning usikker til Lillehammer.

USIKKER: Eldar Rønning er syk, og må kanskje stå over helgas verdenscup i Lillehammer. - Jeg tror det må være et slags virus, sier Rønning til Levangeravisa. 
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
USIKKER: Eldar Rønning er syk, og må kanskje stå over helgas verdenscup i Lillehammer. - Jeg tror det må være et slags virus, sier Rønning til Levangeravisa. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix Vis mer

Eldar Rønning sliter med sykdom og må kanskje stå over verdenscupen i Lillehammer i helga.

Rønning vet ikke hva som feiler ham. Trønderen frykter at han kan ha pådratt seg et virus, skriver Levangeravisa.

- Vi har tatt alle slags mulige tester uten å få et klart svar på hva som feiler meg. Jeg tror det må være et slags virus. Når jeg trener rolig, kjenner jeg lite til symptomene og pulsen er normal, men mellom øktene har jeg hodepine, er dårlig i magen og er generelt uopplagt, sier Rønning.

- Jeg har aldri hatt noe sånt. Det verste er å ikke vite årsaken til plagene, forteller han.

32-åringen vet ikke om han stiller til start i Lillehammer.

- Per nå er det 50/50 sjanse for at jeg starter. Jeg må diskutere dette med trenere og støtteapparat, sier han til Levangeravisa.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling