- Vi har tenkt å jekke dem ned

Skullerud lover Tromsø kamp om cupsemifinale.

OFFENSIV: VIF-trener Tor Ole Skullerud lar seg ikke skremme av Tromsøs gode form. Han lover kamp om semifinalebilletten. Foto: Arnt E. Folvik / DAGBLADET.
OFFENSIV: VIF-trener Tor Ole Skullerud lar seg ikke skremme av Tromsøs gode form. Han lover kamp om semifinalebilletten. Foto: Arnt E. Folvik / DAGBLADET.Vis mer

(Dagbladet.no) Tromsø tok seg komfortabelt videre i Europaligaen torsdag, og i Tippeligan har Gutan vunnet tre av de fire siste.

I ettermiddag spiller Høgmos menn cupkvartfinale mot VIF på Ullevål.

Da har Oslo-laget tenkt å få Tromsø ned på jorda igjen.

- Vi møter et bra lag som er i god form. De har god selvtillit etter en rekke gode resultater og vi har tenkt å jekke dem ned, sier han offensivt, sier Skullerud til vif-fotball.no.

For tre serierunder siden slo fjorårets sølvvinner i Tippeligaen Vålerenga 2-0 på Alfheim.

Skullerud mener kamputfallet kunne vært helt annerledes.

- Vi spilte en god andreomgang på Alfheim for under fire uker siden og kunne fint ha slått dem der. Nå skal vi sette sammen en hel kamp som ligner det vi gjorde der, og da skal vi vinne, sier Skullerud.

Skullerud må greie seg uten Dawda Leigh, som har blitt syk til kvartfinalen. Erik Hagen ble testet i håp om at veteranen kunne berge en reserverolle, men blir ikke spilleklar.