- Vi har ting ugjort i Europa

LONDON (Dagbladet):- Mitt lag er bedre denne sesongen. Og vi har ting ugjort - i Europa, sier Arsenals manager Arsene Wenger. Dagbladet møtte ham i går på Arsenals treningssenter i Colney, en landsby nordvest for London.

Wenger er nær gudestatus i London-klubben, men selv er han høyst menneskelig, selv etter å ha ført «mitt lag», som han sier, til the Double i år og i 1998.

- Leeds, Liverpool, Chelsea, Newcastle og Manchester United, definitivt ManU, sier Wenger, om hvem som blir de hardeste konkurrentene i Premier League.

Og for å være helt sikker gjentar han det:

- Definitivt ManU, jeg tror de alltid vil være der, på eller nær toppen.

«Sorry, no photos»

- Ble du overrasket over Uniteds tap i Ungarn på onsdag?

- Jeg så andre omgang. United dominerte og fikk et baklengs på et enslig og tilfeldig angrep: Du kan ikke trekke noen konklusjoner av en slik kamp, sier Wenger. Punktum.

Å dra til Arsenal Football Club er defintivt ikke som å dra til Kjetil Rekdal på Valle Hovin, eller til Nils Arne Eggen i brakka på Lerkendal. Det er halvannen times biltur ut på landet, hvor Wenger har sin «Press meeting» med bare skrivende journalister, absolutt ingen fotografer. 18 journalister fra alle dags- og søndagsavisene og Dagbladets utsendte må vente 51 minutter etter avtalt tid på manageren.

The Treble?

- Hvordan kan dere bli bedre: Dere vant jo the Double i fjor?

- Vi kan spille bedre, vi kan bli bedre på hjemmebane og vi kan bli bedre i Europa, svarer Wenger.

Som ikke vil svare direkte på om de i år går inn for The Treble, slik erkerivalen United klarte i 1999.

- Jeg har stor tro på at vi er bedre og sterkere i år. Og treningene viser at spillerne er sultne på mer.

Backen Ashley Cole er mer frittalende: - Vi spillere vil vinne the Treble, sier han til Daily Express.

Tilbake til Wenger, og vi spør: - Arsenal blir ikke betraktet som noe storlag i Europa?

- Nei, det er fordi vi ennå ikke har vunnet Champions League, men jeg merker at vi blir omtalt med stadig økende respekt.

KLAR FOR MER: Fredrik Ljungberg og resten av Arsenal-laget jublet over pokalen og feiret 2- 0-seieren over Chelsea i FA Cup-finalen i mai i år. - Jeg tror vi er bedre og sterkere nå, sier manager Arsene Wenger til Dagbladet.