- Vi har to fingre på trofeet

Mancini nekter å ta av før kampen som kan sikre gullet.

TO FINGRE, IKKE HENDER: Manchester City-sjef Roberto Mancini nekter for at serien av avgjort, og sier City bare har to fingre på Premier League-trofeet. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
TO FINGRE, IKKE HENDER: Manchester City-sjef Roberto Mancini nekter for at serien av avgjort, og sier City bare har to fingre på Premier League-trofeet. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

(Dagbladet): Manchester City trenger tre poeng mot QPR førstkommende søndag for å sikre seriemesterskapet i England. City-sjef Roberto Mancini er likevel forsiktig med forventningene før helga.

Mens Manchester United-fansen og trener Alex Ferguson mener City har minst én hånd på Premier League-trofeet - er ikke Mancini enig.

- Vi har to fingre på trofeet. Det er likevel ikke nok, og vi skal spille en vanskelig kamp, sier Mancini ifølge Daily Mirror.

- Hvis vi ikke slår QPR, vil kampene mot United og Newcastle ikke bety noe, sier City-manageren.

MER FEIRING?:Manchester City er etter all sannsynlighet seriemester hvis de vinner mot QPR søndag. Foto: REUTERS/David Moir
MER FEIRING?:Manchester City er etter all sannsynlighet seriemester hvis de vinner mot QPR søndag. Foto: REUTERS/David Moir Vis mer

QPR-spiller Joey Barton spilte i City fra 2002 til 2007, og advarer gamleklubben mot å ta lett på oppgaven når QPR gjester Manchester.

- De forventer nok at de skal vinne ligaen, men hvis det er holdningen, vil de få en «reality check». Det er elleve mot elleve og mye press på alle. Jeg klarer ikke vente, sier Barton til Daily Mirror.

Mancini sitter med en god følelse etter 2-0-seier i den vanskelig bortekampen mot Newcastle søndag.

- Følelsen min er god, og det samme gjelder for spillerne. QPR spiller for å unngå nedrykk, og det blir uansett en vanskelig kamp, sier Mancini.

ADVARER: Queens Park Rangers' Joey Barton spår tøff kamp for City. Foto: REUTERS/Dylan Martinez
ADVARER: Queens Park Rangers' Joey Barton spår tøff kamp for City. Foto: REUTERS/Dylan Martinez Vis mer